Adrian Mutu se va enerva rău! Ce au putut spune rivalii celor de la Rapid. Anunţ incredibil al lui Cristi Balaj

Adrian Mutu traversează o perioadă excelentă la Rapid. ”Briliantul” a reușit să câștige 7 puncte în primele 3 etape din 2023.

Oficialii lui CFR Cluj îi acuză pe rapidiști că beneficiază de ajutorul arbitrilor la partidele din Superligă.

Adrian Mutu se va enerva foarte rău

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a acuzat în mod direct pe giuleșteni că beneficiază de ajutorul arbitrilor, cel puțin la meciurile de pe teren propriu.

„Nu ne-am trezit acum. Rapid a fost întotdeauna în cele cinci echipe care se bat la titlu. Au echipă bună.

Am văzut meciuri în care au fost mai mulți (n.r. – suporteri si arbitri) pe teren. Suporterii contează la un meci, încurajează echipa. Rapidul e avantajată. Au și stadionul cel nou…”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport.

Este a doua ”înțepătură” a lui Cristi Balaj la adresa rapidiștilor în ultima săptămână, după ce în urmă cu doar câteva zile a comentat și despre greșeala de arbitraj din meciul U Cluj – Rapid.

„Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi…

Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze anumite elemente clare. S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare.

Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a declarat Cristi Balaj, pentru sursa mai sus menționată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed