Lovitură totală pentru Novak Djokovic! Dezvăluirea care îi poate pune în pericol viitorul. Specialiştii au spus totul / Foto

Lovitură totală pentru Novak Djokovic! Dezvăluirea care îi poate pune în pericol viitorul. Specialiştii au spus totul. Jucătorul sârb are probleme medicale mari şi ar putea rata următorul turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros.

Novak Djokovic continuă să aibă probleme fizice în prima parte a sezonului de zgură. Sârbul a acuzat probleme la nivelul cotului drept. Totul s-a întâmplat în ultimele sesiuni de pregătire fizică efectuate înaintea debutului său în turneul ATP 250 de la Banja Luka, Bosnia și Herțegovina.

Lovitură totală pentru Novak Djokovic!

Deşi a fost operat la cot, în 2018, Novak Djokovic a acuzat aceste dureri inclusiv în ediția 2023 a Openului Australian. Acum, sârbul are fix aceleaşi probleme. „Normal, nu am fost mulțumit cu rezultatul înregistrat la Monte Carlo. Dar de când am aterizat aici, m-am simțit binevenit în Banja Luka, se simt energia și emoțiile pozitive.

Cotul meu nu e în stare ideală, dar mă simt suficient de bine pentru a mă declara pregătit pentru primul meci,” a declarat Novak Djokovic, la conferința de presă susținută înaintea primei partide.

 

Francezul Luca van Assche, locul 87 ATP) va fi primul oponent pe care „Nole” îl va înfrunta în întrecerea ATP 250 de la Banka Luka. Dacă va trece mai departe, Djokovic s-ar putea reîntâlni cu compatriotul Dusan Lajovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed