Novak Djokovic a fost făcut praf. Cine l-a atacat dur pe liderul mondial: ‘Îmi place să cred că el știe acest lucru’

Novak Djokovic a fost făcut praf. Unchiul unui cunoscut jucător l-a atacat dur pe liderul mondial pentru deciziile luate în ultimii ani.

Cel mai bun jucător al momentului a fost eliminat surprinzător în optimile de finală ale turneului de la Monte Carlo.

Novak Djokovic a fost făcut praf

Unchiul și fostul antrenor al lui Rafa Nadal nu-l menajează deloc pe Novak Djokovic. Toni Nadal l-a criticat pe sârb în repetate rânduri, iar acum nu a ratat o nouă ocazie. Acesta este nemulțumit pentru politica sa antivaccinare împotriva Covid-19.

Toni Nadal a declarat pentru presa din Spania că în cazul în care mai multe persoane ar fi urmat exemplul lui Djokovic atunci ar fi existat de 10 ori mai mulți morți în perioada pandemiei.

„Dacă toată lumea ar fi făcut același lucru ca Djokovic în ceea ce privește vaccinarea, ar fi fost de zece ori mai mulți morți. Sunt aproape 6 milioane de persoane care și-au pierdut viața din cauza acestui virus nenorocit. Îmi place să cred că Djokovic știe acest lucru”, a declarat Toni Nadal, citat de tennisuptodate.com.

Chiar dacă a ratat mai multe turnee și a fost aspru criticat, sârbul a refuzat să se vaccineze. Nici după ce s-a îmbolnăvit nu și-a schimbat decizia. Anul trecut, Djokovic a încercat să participe la Australian Open, dar a ieșit un scandal monstru și a fost expulzat.

În 2023 a ratat Australian Open, US Open, Indian Wells și Miami.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed