Lovitură totală pentru Mirel Rădoi! Fostul selecţioner a încasat o nouă umilinţă. Înfrângere la scor pentru noua sa echipă

Lovitură totală pentru Mirel Rădoi! Fostul selecţioner a încasat o nouă umilinţă. Înfrângere la scor pentru noua sa echipă. Cei de la Al-Bataeh au pierdut categoric, în deplasare, în fața celor de la Al-Wasl, scor 1-4.

Parcurs foarte slab pentru Mirel Rădoi pe banca celor de la Al-Bataeh într-o partidă din etapa a 9-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Lovitură totală pentru Mirel Rădoi!

În acest meci, Al-Wasl, ocupanta primului loc din campionatul Emiratelor Arabe Unite, a deschis scorul în minutul 16 prin golul reușit de Adama Diallo. Formația lui Mirel Rădoi a egalat pe tabela de marcaj printr-un autogol al lui Soufiane Bouftini.

În repriza a doua, echipa românului nu a avut nicio şansă Adama Diallo a realizat ”dubla” în minutul 66. Pe final, fotbaliștii lui Mirel Rădoi au cedat. Gazdele au reușit să puncteze de două ori în două minute prin Alexis Perez și Haris Seferovic.

Înainte de această înfrângere, Al-Bataeh a înregistrat 4 meciuri fără eșec în campionatul din Emiratele Arabe Unite:

victorie cu Khorfakkan, scor 3-1, în etapa a 5-a din campionat
remiză cu Ajman, scor 1-1, în etapa a 6-a din campionat
victorie cu Al-Nasr, scor 2-0, în etapa a 7-a din campionat
remiză cu Al-Sharjah, scor 3-3, în etapa a 8-a din campionat

În urma înfrângerii cu Al-Wasl, Al-Bataeh se află pe locul al 7-lea în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, cu 12 puncte acumulate după 9 partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed