Lovitură totală pentru Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing nu a avut nicio şansă în Las Vegas. De pe ce poziţie va lua startul olandezul zburător

Lovitură totală pentru Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing nu a avut nicio şansă în Las Vegas. S-a aflat de pe ce poziţie va lua startul olandezul zburător. Calificările pentru pole position nu au fost deloc pe placul triplului campion mondial.

Max Verstappen a avut probleme în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Las Vegas.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Max Verstappen a terminat ultima sesiune abia pe locul trei. I-au luat faţa cei doi piloţi de la Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz. Totuşi, pilotul de la Red Bull Racing va porni cursa din prima linie, de pe locul 2. Asta pentru că Sainz a fost penalizat cu 10 poziţii.

Monegascul Charles Leclerc, de la Ferrari, a dominat sesiunile de antrenamente şi calificări. Va pleca din pole position şi are mari şanse să câştige Marele Premiu de la Las Vegas, unde Formula 1 îşi face revenirea.

Coechipierul său Carlos Sainz a stabilit al doilea cel mai bun timp. Va fi penalizat cu zece locuri pe grila de start, lăsându-i locul doi lui Max Verstappen (Red Bull), care are deja asigurat al treilea titlu de campion mondial.

De altfel, toţi cei 10 piloţi care s-au clasat imediat sub Sainz vor promova câte o poziţie pe grila de start din Las Vegas.

Primele zece poziţii ale grilei de start:

1. Charles Leclerc (Ferrari)

2. Carlos Sainz (Ferrari, 10 locuri penalizare)

3. Max Verstappen (Red Bull)

4. George Russell (Mercedes)

5. Pierre Gasly (Alpine)

6. Alex Albon (Williams)

7. Logan Sargeant (Williams)

8. Valtteri Bottas (Alfa Romeo)

9. Kevin Magnussen (Haas)

10. Fernando Alonso (Aston Martin).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed