Avertisment dur pentru Max Verstappen! Rivalii de la Ferrari i-au pus gând rău campionului de la Red Bull Racing. S-a aflat înaintea cursei / Foto

Avertisment dur pentru Max Verstappen! Rivalii de la Ferrari i-au pus gând rău campionului de la Red Bull Racing. S-a aflat înaintea cursei de la Las Vegas.

Charles Leclerc și Carlos Sainz sunt convinși că circuitul din SUA are caracteristici care pot oferi un avantaj clar monoposturilor Ferrari.

Avertisment dur pentru Max Verstappen

Charles Leclerc este dezamăgit pentru că a putut să ia startul în Marele Premiu al Braziliei. A avut o problemă la mașină și s-a retras chiar înainte de startul cursei. Acum însă, este încrezător în șansele sale. Pilotul spune că circuitul stradal de la Las Vegas, asemănător celor de la Monza și Singapore, îi avantajează pe cei de la Ferrari.

„Iubesc circuitele de stradă. Abia aștept să ies mâine pe asfalt. Am completat multe tururi pe simulator, dar datele sunt limitate. Mi-au plăcut tururile făcute pe simulator și sper ca circuitul să se potrivească mașinii noastre. Ar trebui să fie mai bine decât la ultimele curse, cel puțin pe hârtie. Sper că o să avem un rezultat foarte bun duminică.

Sincer, este mai bine. Mă așteptam la mai rău când am văzut forma circuitului pentru prima oară. Când conduci pe el este destul de interesant. Vor fi multe zone de frânare, care sunt destul de grele, dar vor face cursa mai interesantă”, a spus Charles Leclerc.

Clasamentul piloților din Formula 1

1 Max Verstappen (RedBull) 524 puncte / campion

2 Sergio Perez (RedBull) 258

3 Lewis Hamilton (Mercedes) 226

4 Fernando Alonso (Aston Martin) 198

5 Lando Norris (McLaren) 195
6 Carlos Sainz (Ferrari) 192

7 Charles Leclerc (Ferrari) 170

8 George Russell (Mercedes) 156

9 Oscar Piastri (McLaren) 87

10 Lance Stroll (Aston Martin) 63.

Clasamentul constructorilor din Formula 1

1 Red Bull 782 puncte / campioană

2 Mercedes 382

3 Ferrari 362

4 McLaren 282

5 Aston Martin 261

6 Alpine 108

7 Williams 28

8 AlphaTauri 21

9 Alfa Romeo 16

10 Haas 12.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed