Lovitură totală pentru Max Verstappen! Ce a făcut pilotul Red Bull Racing în China. Calificări ratate pentru cursa de sprint

Lovitură totală pentru Max Verstappen! S-a aflat ce a făcut pilotul Red Bull Racing în China. Calificări ratate pentru cursa de sprint. Olandezul zburător va pleca abia din a doua linie a grilei.

Început de weekend foarte prost pentru Max Verstappen. Campionul mondial s-a calificat abia al patrulea pentru cursa de sprint de sâmbătă dimineaţă.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Rivalul lui Max Verstappen, Lando Norris va pleca primul în cursa de sprint. Pilotul McLaren a vorbit imediat după această reuşită. Lando Norris va pleca primul în cursa de sprint de sâmbătă, după ce a reuşit să facă faţă nebuniei din SQ3. Timpul său de calificare fusese şters în primă fază, după care a fost luat din nou în calcul.

Pilotul britanic a dezvăluit că ultimul tur din a treia sesiune a fost de totul sau nimic, din cauza condiţiilor extrem de dificile. Este încrezător pentru restul weekend-ului.A dezvăluit că îl întristează faptul că nu a obţinut acest pole-position în calificările pentru cursa propriu-zisă.

„A fost o nebunie. Sunt foarte fericit, mulţumiri echipei. A fost complicat. Mereu e aşa înainte de o astfel de sesiune, când ştii că plouă. Sunt destul de fericit şi de cum am mers şi pe uscat. Am avut ritm bun până acum. Condiţiile te fac să rişti, să dai totul. Sunt fericit, e trist că nu e un pole în calificările propriu-zise, dar e suficient de bine.

Ultimul tur a fost de totul sau nimic. Devenea din ce în ce mai ud. Condiţiile ultimelor tururi au fost grele. Am făcut câteva greşeli, dar te distrezi, e o surpriză plăcută şi e o poziţie bună pentru mâine.

Am făcut de dimineaţă nişte tururi pentru a înţelege mai bine circuitul. Depinde de vreme. Dacă plouă, şansele sunt decente. Cursa e diferită de calificări, dar ritmul a fost bun, atât pe uscat, cât şi pe circuit ud. E o surpriză, sunt fericit că echipa a făcut o treabă bună, maşina se simte bine şi eu la fel”, a declarat Lando Norris, după calificările pentru cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei.

Lando Norris va pleca din prima linie alături de Lewis Hamilton, pilotul cu al doilea timp din calificări. Din linia a doua vor pleca Fernando Alonso şi Max Verstappen.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed