Cine va fi noul coleg al lui Max Verstappen. Surpriză totală anunţată de şeful Red Bull Racing. E dezvăluirea momentului în Formula 1

Cine va fi noul coleg al lui Max Verstappen. Surpriză totală anunţată de şeful Red Bull Racing. E dezvăluirea momentului în Formula 1. Omul care deţine puterea la echipa austriacă a vorbit despre viitor.

Max Verstappen ar putea avea un nou coleg la Red Bull Racing, din 2025. Şefii echipei ar vrea să-l înlocuiască pe Sergio Perez cu Carlos Sainz.

Cine va fi noul coleg al lui Max Verstappen

Helmut Marko a dat cărţile pe  faţă. Echipa lui Max Verstappen a început negocierile cu Carlos Sainz. Pilotul spaniol al celor de la Ferrari se va despărţi la finalul sezonului de constructorul italian, el urmând să fie înlocuit cu Lewis Hamilton.

Acum, Sainz are mai multe opţiuni în ceea ce priveşte viitorul său în Formula 1. Red Bull Racing a pus ochii pe el, dar austriecii au concurenţă, confom DPA. „Discutăm cu el, are cel mai bun sezon al său în Formula 1”, a declarat Marko într-un interviu publicat în ediţia de joi a ziarului austriac Kleine Zeitung.

„Dar el are o ofertă foarte profitabilă de la Audi, pe care nu o putem egala sau bate. Dar îl cunoaştem din perioada Toro Rosso, chiar şi atunci a concurat alături de Max. Dar l-a durut apoi când l-am susţinut pe Verstappen la Red Bull şi nu pe el”, a adăugat el.

Sainz a câştigat Marele Premiu al Australiei, luna trecută la Melbourne, dar va pleca de la Ferrari la sfârşitul acestui sezon, pentru a-i face loc lui Lewis Hamilton, aflat la final de contract cu Mercedes.

Helmut Marko a precizat, totodată, că mexicanul Sergio Perez, actualul coechipier al lui Verstappen la Red Bull, rămâne cea mai bună opţiune pentru echipa austriacă în vederea sezonului viitor. „Dacă va continua aceste performanţe, cu siguranţă este cea mai bună opţiune a Red Bull pentru 2025”, a spus Marko referindu-se la Perez, care s-a clasat pe locul secund după Verstappen în trei dintre cele patru curse disputate de la debutul acestui sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed