Lovitură totală pentru jucătorul lui Elias Charalambous! Condiţia pentru a pleca de la FCSB. Ce l-a obligat să facă Gigi Becali

Lovitură totală pentru jucătorul lui Elias Charalambous! Condiţia pentru a pleca de la FCSB. S-a aflat ce l-a obligat să facă Gigi Becali. Chiar la tifundiarul din Pipera a spus clar ce este obligat să facă portarul.

Elias Charalambous ar putea să rămână fără Andrei Vlad. Gigi Becali i-a dat ultimatum portarului în privinţa viitorului său.

Lovitură totală pentru jucătorul lui Elias Charalambous!

După ce Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB și s-a înțeles cu U Cluj, încă un jucător al noii campioane a României e gata să se despartă de gruparea roș-albastră. Este vorba despre Andrei Vlad. Portarul vrea să semneze cu o echipă la care ar putea prinde mai multe minute. Contractul portarului se încheie în decembrie 2024, iar Gigi Becali a anunțat că-l lasă liber de contract încă din această vară, dar a pus o condiție.

Goalkeeper-ul trebuie să semneze în maximum o săptămână ”hârtia în alb” oferită de finanțatorul roș-albaștrilor, pentru a-și rezilia înțelegerea cu campioana României. Altfel, va rămâne pe banca de rezerve până la finalul acordului, conform Digi Sport.

”Dacă Vlad vrea să plece, să semneze și să plece. El dacă mai stă o săptămână și nu iau portar, nu mai poate să plece”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate. Vlad nu ar vrea să-și încheie contractul cu FCSB până când nu bate palma cu altă formație.

118 meciuri are Andrei Vlad în tricoul celor de la FCSB.  ”I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum, nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai (n.r.- Stoica) să îi dea să semneze”, mai declara Becali în urmă cu câteva zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed