Elias Charalambous, dat de gol! Ce este obligat să facă la antrenamentele celor de la FCSB. Dezvăluiri incendiare despre Mihai Pintilii

Elias Charalambous, tehnicialul campioanei a fost dat de gol! Ce este obligat să facă la antrenamentele celor de la FCSB. Dezvăluiri incendiare despre temperamentul antrenorului secund, Mihai Pintilii.

Elias Charalambous împreună cu staff-ul tehnic, au reușit să aducă titlul la FCSB după 9 ani de pauză. Antrenorul secund, Mihai Pintilii este cel mai dur din vestiar, uneori fiind nevoie să fie temperat de colegii săi.

Elias Charalambous a fost dat de gol!

Mihai Pintilii nu lasă garda jos la antrenamentele bucureștenilor, iar asta a contribuit enorm la performanțele obținute. Acesta nu s-a mai ferit și a vorbit despre atmosfera din interiorul clubului.

Secundul roș-albaștrilor a recunoscut că mai ridică tonul la jucători, în timp Charalambous, antrenorul echipei, este mult mai calm și încearcă să-l tempereze. Pintilii spune că se consumă mult la antrenamente pentru că își dorește ca fotbaliștii săi să obțină cele mai bune rezultate.

„Eu mă mai enervez la antrenamente şi mai țip la ei, că îmi permit. Elias fiind din altă ţară e mai calm.

Şi mie îmi mai zice «Calm, calm», dar ăsta sunt eu. În viaţa de zi cu zi sunt, dar la antrenamente sunt lucruri care ţin de antrenament, clar îmi doresc ca ei să progreseze, nu să stagneze, să stea aici”, a spus Mihai Pintilii, la Orange Sport.

Președintele FCSB-ului, Mihai Stoica, spunea că succesul echipei se datorează colaborării excelente dintre antrenorii Charalambous și Pintilii.

„Charalambous este un om de foarte mare calitate. El reuşeşte să aibă chimie cu fotbalişti de la noi care nu vorbesc limba engleză, ceea ce e fantastic.

În momentul în care tu vorbeşti aceeaşi limbă e uşor să ai chimie. Coman nu vorbeşte engleză încă, dar îl iubeşte pe Elias. Asta e o calitate (n.r. cea umană) pe care o ai sau nu o ai. Te naşti cu ea. Elias este un workaholic.

Unii n-au înţeles. Pintilii vorbeşte româneşte (n.r. cu jucătorii). E normal. Înainte de a începe antrenamentul, el explică jucătorilor ce au de făcut, iar celor care nu vorbesc deloc limba română, le traduce Elias sau le traduce Cătălin Făiniş, ofiţerul de presă, sau eu, dacă sunt prin preajmă.

Dar ei au lucrat împreună tot timpul (n.r. Charalambous şi Pintilii). Pinti a avut de învăţat de la Elias. Şi asta e o chestie care pe mine m-a bucurat enorm. L-am văzut pe Pinti foarte dornic să înveţe”, a declarat oficialul FCSB, potrivit GSP.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed