Elias Charalambous, dat de gol! Ce a făcut cipriotul după ce a luat titlul cu FCSB. A plecat, de urgenţă, din România

Elias Charalambous, dat de gol! S-a aflat ce a făcut cipriotul după ce a luat titlul cu FCSB. A plecat, de urgenţă, din România. Mihai Stoica a dezvăluit latura mai puţin ştiută a tehnicianului cipriot.

S-a aflat adevărul despre Elias Charalambous. Chiar Mihai Stoica a fost cel care a făcut dezvăluiri complete despre antrenorul celor de la FCSB.

Elias Charalambous, dat de gol!

Elias Charalambous a plecat la muntele Athos după ce a luat titlul cu cei de la FCSB. Nu a fost singur, ci cu Mihai Pintilii. „Elias e practicant, merge la biserică. Uite, dezvălui ceva ce oamenii nu știu. După sărbătorirea titlului, Charalambous cu Pintilii au plecat pe Sfântul Munte Athos. Au făcut asta și în iarnă, în decembrie. N-au vrut oamenii să vină să spună că au fost acolo.

Au fost la un schit, la Vatopedu. Starețul de acolo este un om foarte-foarte puternic. Numele lui este Efrem Vatopedinul, este cipriot. Foarte mulți ortodocși ajung la Vatopedu. Ar ajunge și mai mulți, dar n-au cum”, a spus Stoica, conform gsp.ro.

Stoica nu s-a orit aici. Spune că nu numirea lui Charalambous la FCSB nu a fost condiţionată de faptul că este creștin ortodox. „Trebuie să fiu foarte bine înțeles. Dacă Gigi spunea să angajăm doar ortodocși, nu aveam jucători musulmani la echipă. Deci aici e clar că nu există habotnicie la echipă. Faptul că era creștin practicant a contat și asta. Dar nu asta era cel mai important. Avem Alhassan, Dawa, musulmani, iar Dawa e unul dintre preferații lui Gigi”, a mai spus oficialul.

Şi viaţa lui Mihai Stoica s-a schimbat, după problemele cu fiica lui. „Merg în fiecare duminică la Sfânta Liturghie. De cinci ani mi-am schimbat stilul de viață, a fost una dintre marile schimbări în viața mea. Am un duhovnic, care este starețul unui schit din București. Și merg acolo. Dacă nu merg acolo, merg în altă parte, unde sunt la momentul ăla. A devenit foarte importantă pentru mine participarea uneori activă la această slujbă sfântă”, a mai declarat Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed