Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB pierde o sumă importantă de bani. Mutarea este oficială

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB pierde o sumă importantă de bani. Mutarea este oficială. Este vorba despre unul dintre jucătorii care plecaseră împrumut de la vicecampioană.

Valentin Gheorghe revine la FCSB după ce nu s-a acomodat la echipa turcă Umraniyespor. Aceştia au spus că nu-l vor cumpăra pe jucător.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Valentin Gheorghe va reveni pentru moment la echipa lui Gigi Becali. Șansele ca el să înceapă sezonul următor sunt, însă, infime. Turcii au decis să nu activeze clauza de achiziționare definitivă, în valoare de 600.000 de euro.

Umraniyespor, care a retrogradat în liga secundă la capătul acestui sezon, a anunțat joi despărțirea de Valentin Gheorghe și de alți 6 fotbaliști care erau împrumutați. „Dorim să le mulțumim și le urăm succes în carieră”, a transmis clubul turc.

Cel mai probabil, Valentin Gheorghe va fi vândut sau împrumutat la altă echipă înainte de începutul sezonului următor. La FCSB ar putea evolua doar pe poziția de extremă dreapta, unde sunt deja două soluții, Andrei Cordea și David Miculescu.

De altfel, fotbalistul de bandă își anunțase revenirea la FCSB de luna trecută. „Nu aş mai accepta să mai plec împrumut. M-am convins că sunt foarte multe dezavantaje când nu eşti jucătorul clubului, pentru că ei preferă să le acorde mai multe minute jucătorilor care aparţin de club, cum s-a întâmplat şi în cazul meu. A fost o experienţă cam neplăcută, sincer.

A fost prima echipa în străinătate şi s-a văzut, m-am lovit şi de un şoc cultural şi a durat ceva până m-am acomodat. Dar pot spune că am învăţat din această experienţă şi pe viitor o să acord mai multă atenţie echipelor care mă ofertează.

Prima dificultate am întâmpinat-o în comunicarea cu clubul, având în vedere că aceştia nu prea vorbesc limba engleză. A două dificultate a fost cu viza şi rezolvarea actelor”, afirma Valentin Gheorghe la acea vreme.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed