Gigi Becali se va enerva crunt! Favoritul său ar putea să ajungă la o rivală. Dialog incredibil cu fanii

Gigi Becali se va enerva crunt! Favoritul său ar putea să ajungă la o rivală. A avut un dialog incredibil cu fanii.

Arnold Garita (27 de ani), liber de contract după plecarea de la FC Argeș, își dorește acum să-și găsească o nouă echipă.

Gigi Becali se va enerva crunt

Atacantul a avut un dialog cu fanii săi din mediul online, context în care unii dintre aceștia i-au sugerat să semneze cu FCSB, în timp ce alții l-au chemat la CFR Cluj sau Rapid.

„FCSB este o opțiune foarte bună. Poate agentul meu va discuta cu Becali. Eu nu știu nimic. Voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el.

CFR e un club foarte bun. Dar a plecat Dan Petrescu. Îl iubesc pe Petrescu. FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. În plus, am discutat și cu un club din Franța”, a spus Garita pe contul lui de Tik Tok.

Arnold Garita: „Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna”

În mod clar, camerunezul nu vrea să se alăture celor de la Dinamo, mai ales că Garita urmărește să se răzbune pe „câinii roșii” după eșecul suferit de fosta lui echipă în turul barajului de menținere/promovare în Superliga, scor 6-1.

„Nu știu unde voi juca în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci.

Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa….”, a mai spus atacantul.

Garita este ofertat acum de cei de la FCSB. El ajunsese la echipa piteștenilor în vara anului trecut, reușind să marcheze 14 goluri și să dea două pase decisive în cele 40 de apariții în tricoul celor de la FC Argeș.

Gigi Becali este dispus să-i ofere atacantului 100.000 de euro la semnătură, pe lângă un salariu de 20.000 de euro pe lună. Totuși, camerunezul ar vrea 200.000 de euro la semnarea contractului și 25.000 de euro drept salariu lunar, astfel că negocierile continuă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed