Lovitură totală pentru Gigi Becali! Jucătorul a luat decizia. Nu mai vine la FCSB

Lovitură totală pentru Gigi Becali, finanțatorul campioanei din acest sezon! Jucătorul care trebuia să fie transferat a luat decizia. Acesta a declarat că nu mai vine la FCSB, așa cum se anunțase inițial.

Gigi Becali vrea să facă mai multe transferuri în această perioadă. Unul din jucătorii pe care și i-a dorit la echipă a fost Alexandru Chipciu, căpitanul celor de la U Cluj. Acesta a refuzat însă transferul.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Alexandru Chipciu (35 ani), unul dintre cei mai buni jucători ai „șepcilor roșii” va continua la Universitatea Cluj. Mijlocașul ardelenilor a fost dorit de Becali, patronul FCSB, însă se pare că nu au ajuns la o decizie.

Conform GSP.ro, Chipciu va continua în sezonul următor tot la echipa sa. Acesta l-a anunțat pe patronul roș-albaștrilor încă de aseară în privința deciziei sale. Singurul care l-ar fi convins pe acesta să semneze cu FCSB ar fi fost Mihai Stoica, cei doi având o relație foarte apropiată.

„Nu mă interesează pe mine Chipciu, am vrut să-l aduc, are experiență. Cu Chipciu există altă intenție. Nu putem merge în Champions League cu el. Îl vreau datorită caracterului frumos, dar nu pentru Champions League, ci pentru campionat”, a spus Becali.

„Nu e problema mea Chipciu. Mi-a vorbit MM despre el, eu i-am transmis că este pe placul meu. Dacă putem să îl luăm, îl luăm. El s-ar întoarce acasă, este jucătorul nostru. Ar putea avea un rol similar celui al lui Pintilii, în cazul în care nu joacă”, mai declarase latifundiarul din Pipera.

Ce spune Chipciu?!

”Când văd echipa că joacă așa cum a jucat azi, ce e de reproșat? Din punctul meu de vedere, am fost mai buni. Nu trebuia pusă presiunea pe Ilie. Ne-am enervat că nu și-au asumat responsabilitatea jucătorii cu mai multă experiență. În astfel de momente, ar trebui să execute jucătorii în vârstă. Trebuie să ne învățăm minte! Pe viitor, poate vom lua alte decizii în privința loviturilor de la 11 metri. Cred că am fost net superiori”, a spus Chipciu dupa eșecul din barajul de Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed