Cum se fac, de fapt, transferurile la FCSB. Anunţ incredibil despre Alexandru Chipciu. Elias Charalambous trebuie să ştie

Gigi Becali a dezbătut din nou, în mod public, posibilitatea ca FCSB să-l transfere pe Alexandru Chipciu, jucătorul celor de la Universitatea Cluj! Fostul jucător al roș-albaștrilor a fost trecut pe lista de dorințe a oficialilor noii campioane a României.

Becali privește încrezător situația mijlocașului. Latifundiarul din Pipera este pregătit să-l primească pe Chipciu cu brațele deschise la FCSB, atât timp cât acesta își va rezolva probleme cu gruparea ardeleană, în cadrul căreia este legitimat.

Cum se fac, de fapt, transferurile la FCSB!

Chipciu mai are contract cu Universitatea Cluj până în vara anului 2025.

„Cu Chipciu nu știu, nu e problema mea. Mi-a spus MM despre el, am zis că îmi place de el. Dacă poate să vină, să vină. Nu este o negociere cu el.

Este jucătorul nostru, ne-a ajutat. S-ar întoarce acasă. Chiar dacă nu joacă, ar fi acolo, cu noi, cum e Pintilii. Orice jucător cu care am făcut performanță poate veni să ia câteva mii de euro salariu, să lucreze la mine, la FCSB.

Îl iau de prietenie, da, pentru că am câștigat bani cu el la viața mea. Orice jucător cu care am câștigat bani are ușa deschisă la mine. Dacă vor câteva mii de euro lunar, au ușa deschisă!”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

”Mi-e greu să vorbesc despre Chipciu!”

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte când a venit vorba despre potențialul transfer al mijlocașului. Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit care ar fi misiunea lui Chipicu la FCSB.

„Chipciu este sub contract! Mi-e greu să vorbesc despre Chipciu și n-am făcut-o nici în emisiunile pe care le am pentru că este sub contract. Și-atunci prefer să tac. La Chipciu eu văd perspectiva și după ce abandonează activitatea competițională.

Eu tot mă chinui să aduc un fost fotbalist important lângă mine. Lângă mine ce înseamnă? Director sportiv! Toți vor să se facă antrenori. Interesul pe care și l-a manifestat mereu față de fenomen, în general, îl văd mai degrabă director sportiv decât antrenor.

Pentru că el are o inteligență într-adevăr emoțională, dar nu cred că poate să fie antrenor de mare valoare. Pentru că îl văd un om incapabil să-și cenzureze emoțiile! Pe când director sportiv îl văd oricând, pentru că știe fotbal foarte mult, urmărește foarte mult și îl văd lângă mine. Acum el își va decide următorii pași. Cred că mai are și el de jucat!”, a spus MM, pentru GSP.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed