Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţ clar al latifundiarului din Pipera. Ce i-a transmis lui Alexandru Chipciu

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţ clar al latifundiarului din Pipera. S-a aflat ce i-a transmis lui Alexandru Chipciu, fotbalist dorit de către FCSB în această vară. Milionarul a vorbit despre revenirea jucătorului la echipa roş-albastră.

Gigi Becali nu l-a uitat pe Alex Chipciu, căpitanul lui ”U” Cluj, despre care spune că are, oricând, uşa deschisă la FCSB.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Gigi Becali a transmis că își dorește ca fotbalistul să revină la formația sa. Asta în timp ce șefii de la ”U” Cluj au transmis că jucătorul va continua în Ardeal. Întrebat despre Alex Chipciu, Gigi Becali a transmis că fotbalistul are în orice moment ”ușa deschisă” la FCSB.

Omul de afaceri și l-ar dori pe Alex Chipciu pentru experiența acestuia acumulată de-a lungul timpului în fotbal. ”Nu este o negociere cu Chipciu. Este jucătorul nostru, care ne-a ajutat. Oricând se întoarce la el acasă. Și dacă nu joacă, nu joacă. Să fie acolo cu noi, cum e Pintilii”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Şeful celor de la FCSB îl vrea pe Alex Chipciu la echipă, dar doar gratis. Mijlocașul mai are un an de contract cu ”U” Cluj, astfel că singura modalitate prin care transferul la FCSB se poate face este să ajungă la un acord cu conducerea clubului și să rămână liber.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed