Lovitură totală pentru Gigi Becali! Florin Talpan are tupeu. Ce vrea să îi ia șefului de la FCSB

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Florin Talpan este hotărât să îl lase pe patronul vicecampioanei cu mâinile goale.

Juristul nu se lasă și continua războiul cu FCSB, anunțând că vrea ca aceasta să devină o echipă invizibilă. A făcut cerere în fața instanței pentru a revendica totul.

Lovitura totala pentru Gigi Becali! Florin Talpan are tupeu!

Florin Talpan revine cu forțe proaspete în războiul cu Gigi Becali.

Juristul celor de la CSA Steaua continuă demersurile în privința detronării vicecampioanei de pe podium. De curând, s-a adresat instanței, în mod direct, cu cea mai halucinantă cerință.

Dorește ca judecătorii să-i retragă FCSB-ului și palmaresul din perioada 2003-2017! Florin Talpan este convins că Gigi Becali merită o astfel de lovitură, deoarece, spune el, latifundiarul ar fi folosit abuziv în acea perioadă numele de Steaua București.

Curtea de Apel i-a oferit palmaresul din perioada specificată FCSB-ului, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât să retrimită dosarul înapoi, cu scopul reevaluării deciziei. Lucrurile se vor clarifica în amănunt la următorul proces, programat pe data de 2 octombrie.

Gigi Becali este convins că juristul va eșua în intenția de a denigra imaginea FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor susține că va avea câștig de cauză în proces, deoarece dispune de dovezi clare în privința unor înscrisuri false, înregistrate de către Talpan, potrivit prosport.ro.

„Am găsit un act, era de atunci când am fost în puşcărie. OSIM-ul nu a vrut să îl înregistreze pentru că ar fi creat confuzie cu Steaua, cu noi, cu FCSB.

Talpan a făcut o hârtie la OSIM prin care le-a cerut să aprobe că nu se pune problema să fie confuzie, că ei nu fac fotbal, o folosesc la celelalte. A minţit, înscris în fals. Hârtia aia cum a apărut?

I-am scris lui Talpan mesaj: «Vezi că am găsit hârtia aia semnată de tine, deci fals şi uz de fals, deci puşcărie». I-am zis după aia, că era spre seară «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute!»”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed