Gigi Becali s-a dezlănţuit! Umilinţă totală pentru Florin Talpan. Mesaj clar în războiul palmaresului

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Umilinţă totală pentru Florin Talpan. Patronul de la FCSB a venit cu un mesaj clar în războiul palmaresului.

Finanțatorul roș-albaștrilor a lansat un nou atac la adresa lui Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua. Asta după ce Curtea de Apel a respins solicitarea celor de la FCSB de a aduce noi probe în dosarul palmaresului Stelei.

Gigi Becali s-a dezlănţuit

Gigi Becali a vorbit despre procesul pe care-l poartă cu cei din clubul Armatei, context în care patronul de la FCSB l-a ironizat pe Talpan.

„Ce să iei de la armata română? Eu zic. Oamenii aceștia trebuie învățați minte. Dacă îi ierți, nu țin minte. Au avut atât de mult tupeu. Dacă nu se impunea Ciolacu nici acum nu jucam pe Ghencea. Au avut așa mult tupeu, că ignorau și ordinul ministrului. Trebuie dați toți afară, scoși la pensie, pentru că aduc prejudicii și abuz în serviciu.

Ce să fac cu Talpan? Îl iau acolo pe câmp, să am 150 de oi, dar să nu se sperie oile. Dar îmi fac păcate. Nu mai zic, că o zic în glumă și ei o iau în serios”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali: „Mă interesează palmaresul din 2003 până în 2017”

În ciuda ultimei victorii a clubului Armatei, Becali are încredere că va câștiga procesul palmaresului.

„Ne-au zis că nu au nevoie de probe. Din ce au zis ei s-a înțeles că nu mai aveau nevoie de probe. ‘Nu e nevoie, știm tot’, au zis. Cu alte cuvinte, cu pronunțarea ne dă și palmaresul. Nu ți-am spus că o să le luăm pe toate? Boglea știi ce vrea? Pe noi ne interesează palmaresul din 2003 până în 2017, care e important pentru noi.

De când am preluat eu, pentru că până în 2003 spun judecătorii că e al Asociației, e definitivă aia. Mă interesează asta, dar el zice: ‘Nu. Să fie din 1947’. Ce mă interesează pe mine asta? Clar, dacă până în 2003 e al Asociației, iar din 2003 îl preiau eu se deduce că este tot. El vrea să scrie negru pe alb, dar nu ne interesează, înțelegi?

Pe mine mă interesează palmaresul din 2003 până în 2017, ca să pot să atac să schimb hotărârea Înaltei Curți. ‘Dacă palmaresul a fost la mine, s-a divizat societatea din CSA Steaua, atunci Fotbal Steaua sunt eu’. Cu alte cuvinte, dacă palmaresul era la mine nu poți să spui că aveai palmaresul, dar cu altă denumire”, a mai afirmat patronul de la FCSB, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed