Lovitură totală pentru Gigi Becali! Dezvăluirea care îl pune la pământ pe şeful de la FCSB. Pierde o sumă importantă

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Dezvăluirea care îl pune la pământ pe şeful de la FCSB. Pierde o sumă importantă. Este vorba despre transferul lui Vlad Chiricheş care pare o mutare ratată.

Gigi Becali i-a oferit un contract pe 2 ani lui Vlad Chiricheş. Mai mult, salariul fundaşului este unul uriaş pentru Superliga, 400.000 de euro.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Accidentat în meciul cu UTA, Vlad Chiricheș nu mai joacă de săptămâni bune la FCSB. Ar urma să mai stea încă o luni. Nu ar putea fi dat afară însp de Gigi Becali. Asta pentru că fundaşul are o clauză specială în contractul cu FCSB. A vrut să se asigure că nu poate fi dat afară de către patron.

Înțelegerea acestuia nu poate ruptă în cazul unei accidentări. Astfel, fundașul s-a asigurat că nu va fi dat afară de la vicecampioana României. „Accidentarea în antrenamente sau în timpul meciurilor nu constituie un motiv întemeiat de încetare a contractului înainte de termen și nici un motiv pentru modificarea remunerației fotbalistului”, este una dintre clauzele din contractul lui Vlad Chiricheș, conform gsp.ro.

Becali regretă deja transferul lui Chiricheș. „Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, conform Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed