Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali! Vedeta de la FCSB care o va comite grav: ‘Nu rezistă la tăvăleală’

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali. Unul dintre jucătorii importanți nu va rezista mult și o va comite grav.

Fostul președinte LPF crede că Joyskim Dawa ar putea avea probleme din punct de vedere psihic din cauza mesajelor cu tentă rasială.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali

Joyskim Dawa a avut probleme cu fanii după meciul cu Hermannstadt, scor 2-2. Atunci a primit mai multe mesaje cu tentă rasială. Pe unele le-a și publicat.

Dumitru Dragomi crede că fotbalistul lui Gigi Becali ar putea avea probleme în viitor și ar putea pleca de la FCSB.

”Ar trebui ca legea asta care este împotriva rasismului să fie bine aplicată de organele abilitate. Legea este bună, dar nu o respectă nimeni. Asta e democrația, asta este epoca în care trebuie să reziști la tăvăleală. Și Dawa trebuie să învețe să reziste la tăvăleală.

Dar nu-l văd pe Dawa să reziste la tăvăleală. Mă gândesc că într-o zi se satură și pleacă. Ăsta e un pericol pentru că sunt oameni care nu rezistă la tăvăleală. Puțini oameni am cunoscut în decursul vieții mele care rezistau la astfel de treburi.

Unul singur am cunoscut care rezistă la tăvăleală. Giovanni (n.r. Ioan Becali) rezistă la orice tăvăleală. Gigi (n.r. – Gigi Becali) nu rezistă la tăvăleală, e un tip sensibil. ”, a spus Dragomir, într-o intervenție la Fanatik.

Soția camerunezului a intervenit rapid

Soția lui Joyskim Dawa a fost cea care a intervenit imediat și i-a făcut praf pe suporterii români.

„Comentariile voastre sunt inacceptabile. Suntem mândri să fim negri și africani. Aș fi încântată să spun aceleași lucruri despre numărul aproape inexistent de jucători profesioniști români din prima ligă franceză.

Să insulți o persoană de culoare în 2023 demonstrează cât de deschis la minte ești, așa că ieși afară și vezi ce are de oferit lumea! Uitați-vă la echipele din toate campionatele, fără acești „negri” fotbalul ar fi la fel de plictisitor ca meciurile voastre din Liga 2.

Mergeți și citiți-vă Biblia din nou, pentru că rasismul și pariurile sunt păcate. Am spus ce am spus și nu-mi pare rău”, a scris Sofya.

Soția fotbalistului a revenit apoi cu un alt mesaj.

„Oh, și ați face bine să verificați cui trimit mesaje iubitele voastre, pentru că pare că fetelor din România le-ar plăcea la nebunie să fie cu «negrul» meu”, a mai scris Sofya.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed