Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! S-a aflat când îi va lua locul Gică Hagi. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă

Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! S-a aflat când îi va lua locul Gică Hagi. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă.

Edi Iordănescu poate primi o nouă lovitură! Dumitru Dragomir a făcut dezvăluirea care îl va pune pe gânduri pe selecționerul echipei naționale.

Edi Iordănescu se va enerva la culme

Edi Iordănescu se va enerva la culme! Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele ca Gică Hagi să fie din nou selecționerul echipei naționale.

„Oracolul din Bălcești” a dezvăluit, într-un interviu pentru Fanatik, că „Regele” ar fi capabil să pregărească și Farul, dar și echipa națională.

„Păi cine dracu nu ar vrea?! Dar nu vrea el acum, că încă nu sunt copți jucătorii lui. Peste un an-doi vine și va avea rezultate

Proiectul lui Hagi este unic în lume și eu îl știu foarte bine. De exemplu când a făcut asocierea cu Ciprian Marica, i-a dat 20% și 80% el. Apoi a cumpărat înapoi 10% de la Ciprian Marica și are de vânzare 80%.

Nu dă la nimeni mai mult de 10%! Și vor fi 10 proprietari! Iar el cu 10% e coproprietar și poate să antreneze și echipa națională și tot ce vrea el”, a spus fostul șef al LPF.

De asemenea, Dumitru Dragomir a vorbit și despre posibilitatea ca Farul să aibă mai mulți investitori.

„La vârsta asta a mea nu aș băga bani la Farul. Am înțeles că bătrănețea nu ocolește pe nimeni, dar eu nu sunt dator la nimeni cu nicio moarte. Să trăiască toată lumea, să nu moară nici dușmanii!

Recomand 100% la toți care au bani și sunt sub 75 de ani să cumpere acțiuni la Farul. Dacă aș fi în locul lui Hagi aș vinde chiar mai scump de trei milioane de euro un pachet de 10%”, a mai spus „Mitică” Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed