Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Dumitru Dragomir l-a făcut praf în direct: ‘E zero barat’

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Dumitru Dragomir l-a făcut praf în direct pe latifundiarul din Pipera.

Formația lui Gigi Becali a ratat trofeul Superligii în acest sezon, astfel că va încheia pe a doua poziție în clasament, indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Umilinţă totală pentru Gigi Becali

În acest context, fostul fotbalist a vorbit despre carențele finanțatorului de la FCSB în materie de fotbal.

„Gigi Becali este cel mai tare din toată ţara la capitolul popularitate. Este peste Hagi. Nu mi se pare normal. Becali, în mod natural, a făcut un marketing fără precedent în istoria României.

Ca antrenor este zero barat, ca marketing este numărul unu al tuturor timpurilor. E cel mai tare. Citeam şi declaraţiile lui. Atât de natural şi-a expus greşelile.

Ăsta dacă avea o educaţie spartană putea să fie unul dintre cei mai mari oameni ai lumii”, a afirmat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Dumitru Dragomir critică vestimentația lui Elias Charalambous

După eșecul din partida cu Farul de la Ovidiu, scor 3-2, Dragomir i-a adus critici lui Elias Charalambous, tehnicianul roș-albaștrilor fiind blamat pentru felul în care a dat indicații jucătorilor, dar și din cauza ținutei pe care a purtat-o la meci.

„Ca să atrag atenția celor de la FCSB, Steaua (n.r. FCSB) e un brand extraordinar al acestei țări și îl reprezintă pe unul dintre cei mai mari miliardari ai României. Băi, frate, să îl îmbrace pe Charalambous ăsta.

Să-i dea niște pantaloni cum trebuie, că nu se poate așa ceva. Să fii îmbrăcat așa la un asemenea meci? Parcă era dat de pomană tot de pe el.

Și făcea numai așa… mai spui, mai faci, dar ce înseamnă asta, parcă era o sperietoare! Ăsta e un brand de țară, nu e neapărat al lui Gigi Becali, e un brand de țară.

A fost de râsul lumii, nu și-au dat seama. Ca să fii antrenor la Steaua (n.r. FCSB) trebuie să fii impecabil. Nu i-ai văzut pe marii antrenori ai lumii cum vin îmbrăcați? Ți-e mai mare dragul de ei”, a mai spus fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed