Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Anunţul venit chiar înaintea meciului. Nu mai are nicio şansă să ajungă la echipa naţională

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Anunţul venit chiar înaintea meciului. Nu mai are nicio şansă să ajungă la echipa naţională. Un fost mare fotbalist al Stelei i-a dat un mesaj dur antrenorului de la CFR Cluj.

Helmut Duckadam spune că Dan Petrescu nu mai are nicio şansă să ajungă la echipa naţională. Comportamentul jenant de la finalul meciului pierdut cu Farul îi închide multe uşi antrenorului.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

Dan Petrescu s-a făcut de râs la finalul meciului pierdut cu Farul. I-a atacat pe constănţeni pentru modul cum au jucat aceştia. Acum, spune că şi-a cerut scuze. Helmut Duckadam spune că e cam târziu.

„Merită felicitări pentru că a realizat că trebuie să își ceară scuze pentru comportamentul lui. Era normal.

Din păcate, comportamentul lui i-a închis ușa la echipa națională! Nu cred că cei de la Federație și-ar dori un antrenor care nu se poate controla în anumite momente. Totuși, echipa națională este altceva”, a spus Helmut Duckadam, în direct la Digi Sport.

Acesta a completat de Ilie Dumitrescu. „Cred că era o chestiune de timp, ținând cont de relația lor specială. Mă bucur că și-a cerut scuze față de toată lumea. Nu s-a văzut frumos. Rămâne un profesionist. E unul dintre cei mai buni.

E o performanță greu de egalat să câștigi cinci titluri cu aceeași echipă. E clar că a fost vorba de presiune, de încărcătura meciului. Mă bucur că a avut declarația asta și îi țin pumnii. El are dreptate în ce a spus. Eu mă bucur că l-a sunat pe Hagi. Hagi a avut un comportament ireproșabil. Până la urmă, mi-a plăcut, îl felicit”, a spus Dumitrescu.

„Clar că am greșit. Mi-am cerut scuze lui Hagi și Iașko, i-am sunat și personal. E clar că nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. Am jucat 63 de meciuri, în play-off nu am primit vreo 8 penalty-uri, deși împotriva noastră se dau penalty-uri pe bandă rulantă. Sunt foarte multe care s-au adunat, dar n-aveam voie să fac asta. Îmi cer scuze tuturor celor care m-au văzut acolo în starea în care eram.

Cel mai supărat sunt că mama mea mi-a zis: «Ce faci, mă, vrei să mori pe teren?» Trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Dar așa sunt eu, atunci când pierd câteodată îmi pierd controlul și două, trei zile după meci nu îmi place să vorbesc, indiferent că e victorie sau înfrângere”, a spus Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed