Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! S-a aflat imediat după ce a fost prezentat la CSU Craiova. Primul obiectiv al antrenorului, în pericol

Costel Gâlcă a preluat banca tehnică a celor de la CSU Craiova, la scurt timp după ce alb-albaștrii și-au luat la revedere de la Ivaylo Petev. Tehnicianul a venit cu gânduri războinice în Bănie, însă soarta nu se află de partea grupării oltene, în prezent.

Alexandru Mitriță a lipsit din cadrul partidei directe cu FCSB, din cauza unei accidentări la gleznă. Pauza mijlocașului se va prelungi în contextul în care jucătorul nu s-a putut prezenta la primul antrenament condus de către Costel Gâlcă.

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă!

Problemele medicale ale lui Mitriță persistă de când acesta s-a accidentat în sferturile de Cupa României, în cadrul partidei cu Oțelul Galați, 0-1.

Fotbalistul a mers în Capitală pentru mai multe investigații, motiv pentru care ar putea rata partida dintre CSU Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe. Duelul este programat pe data de 21 aprilie, de la ora 19.00.

Potrivit Fanatik, revelația craiovenilor nu s-ar reface la timp nici măcar pentru duelul direct cu CFR Cluj.

Conform intențiilor lui Gâlcă, principalul obiectiv al oltenilor, la final de sezon, ar fi calificarea pe locul secund în clasamentul competiției interne.

CSU Craiova se află, în prezent, pe cea de-a treia poziție în ierarhia play-off-ului. Gruparea este la egalitate de puncte cu CFR, ocupanta locului doi. Liderul FCSB s-a distanțat la 13 lungimi în fața rivalelor din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed