Alexandru Mitriţă recunoaşte! Anunţ clar după înfrângerea cu Farul: ‘Un sezon pe jumătate ratat’ + Răspuns direct pentru Gigi Becali

Alexandru Mitriţă recunoaşte! Anunţ clar după înfrângerea cu Farul. CSU Craiova a pierdut al treilea meci consecutiv şi riscă să rateze Conference League şi în acest sezon. Asta şi după ce oltenii au fost eliminaţi şi din sferturile Cupei României.

Alexandru Mitriţă trage semnalul de alarmă. A spus clar că echipa sa trebuie să se trezească. Altfel, poate rata şi podiumul, obiectivul cel mai important din acest sezon.

Alexandru Mitriţă recunoaşte!

„Un sezon pe jumătate ratat. Ne doream şi Cupa, dar vrem podiumul”, a spus Alexandru Mitriţă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a spus că şi-l doreşte pe Alexandru Mitriţă la FCSB. Vrea să îşi întărească echipa pentru a forţa calificarea în grupele Champions League. Totuşi, jucătorul nici nu se gândeşte să vină să joace în Bucureşti. „Eu iubesc această echipă şi nu mă voi duce niciodată la FCSB. Vreau să joc la această echipă şi nu plec. Le mulţumesc celor de la FCSB pentru interes”, a mai spus Mitriţă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed