Lovitură totală pentru cea mai cunoscută amantă din România! Ce i-a făcut propriul fiu? Vica Blochina, dezvăluiri complete

Edan, fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a ajuns la vărsta la care își poate contura un viitor și își poate alege un drum pe care ar vrea să meargă.

În vârsta de 15 ani, Edan și-a pus mama pe gânduri la ultima discuție dintre cei doi.

Vica îl vrea ”estetician”, el vrea să ajungă ca Pițurcă

De mai bine de un an, fiul Vicăi Blochina și al fostului selecționer Victor Pițurcă a luat o decizie radicală: s-a hotărât să se mute definitiv la tatăl său.
Surprinsă pe moment și chiar confruntată cu o depresie ulterioară, fosta balerină s-a împăcat greu cu ideea, știut fiind istoricul relației dintre ea și Pițurcă, în ultimii ani.

De fapt, din clipa în care Vica s-a decis să spună public povestea amantlâcului dintre ea și antrenor și, mai apoi, să-l și dea în judecată pentru paternitate și pensie alimentară, legătura lor a înghețat.
Nu s-a dezghețat decât recent, în sensul în care Pițurcă nu a mai comunicat cu ea decât prin terți de atunci. În schimb, Edan a fost primit în familie atât de bine, încât iată, a decis să se mute acolo definitiv. Și visează să-i calce pe urme tatălui, deși Vica nu își dorește asta.
”Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau.Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a povestit Vica, într-un interviu pentru Click!
Fosta dansatoare explicase la un podcast și ce anume i-a spus fiul ei recent. ”Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat».
Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica Blochina despre Edan, la ”Fiță cu Adiță”.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație de 16 ani, asta deși antrenorul avea acasă o soție.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari