Lovitură totală pentru Bănel Nicoliţă! Favoritul lui Gigi Becali nu mai are nicio şansă. Avertisment clar al fostei sale soţii

Lovitură totală pentru Bănel Nicoliţă! Favoritul lui Gigi Becali nu mai are nicio şansă. Avertsiment clar al fostei sale soţii. Aceasta i-a dat un mesaj incredibil după divorţ fostului jucător de la FCSB.

Bănel Nicoliţă nu mai are nicio şansă de împăcare cu fosta sa soţie. Chiar Cristina a fost cea care a spus că nu mai vede o cale de împăcare, în viitor, cu fostul său soţ.

Lovitură totală pentru Bănel Nicoliţă!

Totuşi, Bănel Nicoliţă şi fosta soţie au rămas în relaţii foarte bune pentru cele două fetiţe.„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună.

Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, spunea Cristina, conform click.ro.

În schimb, Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii. I-a transmis că orice iubit ar avea, acesta trebuie să aibă un comportament exemplar faţă de fete, conform playsport.ro.

„Am două fete și nu aș mai vrea (n.r – un copil), pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.

Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, spunea Bănel Nicoliţă în trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed