Gigi Becali a primit ordin! Ce este obligat să facă şeful de la FCSB pentru a lua titlul. Bănel Nicoliţă a spus clar

Gigi Becali a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă şeful de la FCSB pentru a lua titlul. Bănel Nicoliţă a spus clar. Favoritul latifundiarului din Pipera a vorbit despre încă un titlu ratat de roș-albaștri.

Bănel Nicoliţă i-a spus lui Gigi Becali ce trebuie să facă pentru a lua titlul. FCSB nu s-a mai impus în Superliga din 2015.

Gigi Becali a primit ordin!

„Și eu sufăr, cum suferă și ceilalți suporteri. Cred că singurul motiv pentru care Steaua nu mai câștigă titlul este că schimbă jucătorii foarte des. Nea Gigi nu a fost inspirat cu transferurile pe care le-a făcut. Să dai milioane pe Miculescu și pe Compagno și să nu iei campionatul, când domnul Hagi a făcut 3 achiziții în iarnă fără niciun ban…”, a spus Nicoliță, care crede că știe cum ar putea FCSB să spargă gheaţa.

„Au trecut 8 ani de când n-a mai luat FCSB titlul. Nu e ușor pentru nimeni. Dar sperăm ca la anul să se întâmple. Ca să iei campionatul, trebuie să cumperi jucători buni, să cheltui cel puțin 7-8 milioane, să iei doi atacanți, doi fundași centrali, un mijlocaș și atunci poți să faci o echipă bună, să iei titlul și să ajungi în grupele Ligii, așa cum își dorește Gigi Becali”, a mai spuns Nicoliță, conform gsp.ro.

Fostul mijlocaş nu a ratat ocazia de al lăuda şi pe Florinel Coman, favoritul său. „Florinel Coman a crescut foarte mult, am fost tot timpul și voi fi alătur de el. Când a avut perioada lui proastă, toți îl criticau. Eu am fost singurul care l-am susținut și am spus că acest copil își va reveni și va dovedi tuturor. În play-off a fost motorul echipei, a tras echipa după el, a fost omul-cheie. E fotbalistul meu preferat din Liga 1”, a mai spus Bănel Nicoliță, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed