Lovitură totală pentru Adrian Mutu! Avertisment grav din partea şefului Briliantului. Omul lui Neluţu Varga şi-a manifestat public nemulţumirea

Lovitură totală pentru Adrian Mutu! Avertisment grav din partea șefului celor de la CFR Cluj. Omul lui Neluţu Varga şi-a manifestat public nemulţumirea, în urma remizei cu Oțelul Galați.

Adrian Mutu, luat la țintă de către conducerea ardelenilor! Afirmațiile Briliantului l-au nemulțumit pe Cristi Balaj.

Lovitură totală pentru Adrian Mutu!

CFR Cluj a înregistrat remiză în cadrul etapei #28 din Superliga, 2-2 cu Oțelul Galați, formație pregătită de către Dorinel Munteanu!

La începutul anului, Briliantul a judecat public metodele de antrenament pe care tehnicianul gălățenilor le impune în cadrul ședințelor de pregătire. Mutu a susținut faptul că Dorinel Munteanu antrenează Oțelul în stilul ”vechi”, asta după ce antrenorul și-a alergat elevii prin zăpadă, la Vatra Dornei.

Cristi Balaj a fost luat prin surprindere de afirmațiile internaționalului. Președintele CFR-ului l-a pus la punct pe Mutu, mai ales după ce ardelenii au fost clar dominați de către gălățeni în deplasare.

„Îmi aduc aminte despre ce au declarat unii despre metodele de pregătire ale lui Dorinel. Și nu am fost de acord cu ele. A fost un meci greu, Oțelul putea să obțină maxim de la fiecare fază. Am suferit în prima repriză, au avut mai multe situații decat noi.

Ne-au egalat pe final, a fost dureros, mai bine rămânea 1-1, decât să fim egalați pe final. Arbitrul a avut acoperire regulamentară la penalty-ul Oțelului. Eroarea ne aparține, a fost vorba de neglijență, greu de acceptat asta. E greu să ne gândim la titlu, dacă nu legam victorii, dar se poate întâmpla orice. Vedem surprize în fiecare etapă!”, a afirmat Cristi Balaj la ProSport Live.

”Nu a vrut să jignească pe cineva!”

Toni Petrea, fostul antrenor al FCSB-ului, i-a luat apărarea internaționalului, susținând faptul că Adrian Mutu nu și-ar fi permis vreodată să denigreze capacitățile lui Dorinel Munteanu.

„Eu cred că Adi Mutu nu a vrut să jignească pe cineva, poate el s-a referit la echipele pe la care a jucat el, antrenorii cu care a lucrat. Nu cred că a dorit un conflict cu Dorinel, cu cine pregătește, cum pregătește…Cum îl cunosc pe Adi, nu cred că a vrut să se refere la așa ceva!”, a spus Toni Petrea, la ProSport Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed