Adrian Mutu, decizie radicală! I-a refuzat pe șefii celor de la CFR Cluj. Totul s-a întâmplat după egalul cu Oțelul

Adrian Mutu, decizie radicală! A refuzat vehement propunerea șefilor celor de la CFR Cluj. Discuțiile cu internaționalul nu au decurs cum ar fi sperat ardelenii. Totul s-a întâmplat după egalul cu Oțelul.

Adrian Mutu are tupeu! ”Briliantul” a refuzat să se despartă de jucătorii din Gruia. Ce s-a întâmplat, de fapt, după remiza cu gălățenii.

Adrian Mutu, decizie radicală!

La finalul duelului din Galați, Adrian Mutu a refuzat vehement propunerea conducerii celor de la CFR Cluj!

Tehnicianul ar fi avut ocazia să se întoarcă în Ardeal alături de Cristi Balaj, însă a dorit să se deplaseze spre casă cu autocarul, alături de jucătorii din Gruia.

Oficialul formației a oferit detalii despre cum a trăit CFR Cluj partida cu Oțelul Galați.

„Eram supărați, dar cu toate că a fost supărat l-am invitat să vină cu mașina cu mine de la Galați și a preferat să rămână împreună cu jucătorii. Se întâmplă să nu vină cu autocarul, de data aceasta a vrut să fie alături de ei. Avem un meci important la Farul și noi suntem responsabili.

A rămas cu jucătorii în autocar, trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să ne uităm bărbătește unul la celălalt și să reparăm sau să nu repetăm ce am greșit. Doar ei pot să schimbe lucrurile și îmi e ciudă pentru că era foarte ușor de gestionat finalul meciului.

S-au făcut foarte multe greșeli până la acordare loviturii de pedeapsă, care are acoperire regulamentară. În primul rând trebuie să vedem ce trebuie să facem noi. Te bucuri când adversarul nu câștigă sau cei cu care te lupți pentru trofee nu câștigă!”, a declarat Balaj, la Fanatik.

În cadrul rundei #29 din Superliga, CFR Cluj se va deplasa la Constanța, pentru a se duela cu elevii lui Gică Hagi, pe data de 2 martie, de la ora 20.00!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed