Lovitură teribilă pentru Gigi Becali! Anunţ clar al lui Adrian Mititelu. Şeful de la FCSB nu mai are nicio şansă

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali! Anunţ clar al lui Adrian Mititelu. Şeful de la FCSB nu mai are nicio şansă să-l aducă pe favoritul său la vicecampioană. Juan Bauza are o propunere din Golf şi ar putea pleca de la Ştiinţa direct acolo.

Gigi Becali nu mai are şanse la Juan Bauza. Argentinianul dorit la FCSB este aproape de a pleca de la FCU Craiova.

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali!

Adrian Mititelu a făcut anunţul. Gigi Becali nu poate ţine pasul cu banii echipelor din Golf. Astfel, Juan Bauza poate pleca în străinătate. Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit o altă ofertă pentru argentinianul de la FC U Craiova.

„Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor.

Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face.

Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut”, a declarat Adrian Mititelu, patronul formației FCU Craiova, conform fanatik.ro.

Mititelu nu s-a oprit aici. Spune că are mai are două oferte importante pentru jucătorii săi. „Avem o discuție pentru doi jucători de-ai noștri, ni s-a făcut o propunere, noi am răspuns cu o contra-propunere și așteptăm. Vorbesc de afară. FCSB nu, cei de la FCSB vor să vândă cu cinci milioane și să cumpere cu un milion și jumătate sau 600.000, mai nou, am auzit”, a declarat Adrian Mititelu, în urmă cu câteva zile, în direct la ProArena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed