Gigi Becali, făcut praf în direct! Greşeala enormă a latifundiarului din Pipera. A fost spulberat de un fost jucător

Gigi Becali, făcut praf în direct! Greşeala enormă a latifundiarului din Pipera. A fost spulberat de un fost jucător. Şeful celor de la FCSB vrea ca toţi jucătorii vicecampioanei să alerge minim 13 km.

Cerinţa lui Gigi Becali este pusă la îndoială de un fost jucător de la Steaua (n.r. actuala FCSB).

Gigi Becali, făcut praf în direct!

Gigi Becali i-a criticat dur fotbaliști pentru km puțini parcurşi în timpul unui meci. Cerința patronului de la FCSB se aplică și la jucătorii ofensivi. „Îmi place de Compagno, pentru că se bate. Ne-a rezolvat vreo trei meciuri. A scos penalty, el l-a bătut… Aleargă foarte mult, 13 kilometri. Un astfel de atacant vreau, care aleargă 13 kilometri”, a mai adăugat Becali, la ProArena.

Fostul jucător al vicecampioanei, Adrian Pitu, l-a pus la zid pe Becali. L-a dat exemplu chiar pe nepotul său, Alexi Pitu. Spune că l-a sfătuit pe proaspătul român transferat de Bordeaux să aibă realizări pe tabela de marcaj, nu la km parcurși la finalul meciului.

„Numărul 10 nu poate să facă 100% faza de apărare și 100% faza de atac, niciodată! Dar tu când ai intrat în teren îți dozezi efortul. E chestia și de experiență. Când ai 18 ani alergi ca turbatul, vrei să le faci pe toate. Nu ai cum să le faci pe toate. Asta i-am spus, să se concentreze foarte mult pe faza de atac.

Eu nu sunt de acord când aud: ‘Domne, a alergat 13 km’. Stai, mă, tu trebuie să alergi mai puțini km și să ai reușite la tabelă, la pase, la gol. Numărul 10 trebuie să facă diferența. E normal să alergi, dar eu eram numai pe faza de atac. Să primesc mingea și să fiu odihnit să driblez. La fotbal trebuie să gândești în fracțiune de secundă”, a declarat Adrian Pitu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed