Lovitură pentru bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea! Anunţ dramatic pentru acesta. Nu îi dă nicio şansă / Foto

Lovitură pentru bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea! Anunţ dramatic pentru acesta. Femeia cu care se credea că este împreună nu îi dă nicio şansă. A dat cărţile pe faţă în privinţa relaţiei.

Cristi Borcea i-a furat-o lui Cristi Boureanu pe Valentina Pelinel. Blonda a divorţat de fostul politician şi şi-a unit destinele cu Borcea încă din 2018.

Lovitură pentru bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea!

Cristi Boureanu pare că nu are noroc la femei. Prima soţie l-a înşelat cu naşul de cununie, a doua l-a părăsit pentru Cristi Borcea. Deşi se părea că şi-a găsit liniştea alături de Cristina Belciu, lucrurile nu stau deloc aşa. Femeia cunoscută ca „Monica Bellucci de România”, spune că este doar prietenă cu Boureanu. Cei doi au fost văzuţi împreună.

Cristina Belciu a avut o relaţie de câteva lui cu Cristian Boureanu. Frumoasa brunetă spune că a rămas prietenă cu omul de afaceri. Mai mult, susţine că nu se pune problema unei împăcări.

„Noi doi avem o prietenie foarte frumoasă pe care atât eu cât și Cristi am dorit să o păstrăm. Nu suntem împreună, suntem doar amici și de înțelegem de minune așa cum suntem acum.

Sunt foarte bine, am răcit puțin, dar o să treacă. În perioada următoare mă așteaptă multă muncă pentru că urmează să îmi dau drumul la o afacere proprie. O să fie pe partea de fashion. Sper să o deschid cât de curând posibil pot.

Muncesc foarte mult la business-ul meu. Prefer să nu ofer momentan foarte multe detalii pentru că sunt o persoană superstițioasă, dar prmit că o să aflați în curând. De asemenea, am și două proiecte pe partea de film. Aștept să înceapă filmările pentru filmul cinematografic “O secundă” și nu doar. O să vedeți voi„, a spus Cristina Belciu, conform click.ro. Astfel, Cristina Belciu i-a provocat o nouă dramă amoroasă lui Cristian Boureanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed