Cristi Borcea a rămas mască! Gestul incredibil al Valentinei Pelinel. Imagine fabuloasă cu fostul fotomodel / Foto

Cristi Borcea a rămas mască! Gestul incredibil al Valentinei Pelinel l-a lăsat fără replică şi pe fostul şef al lui Dinamo. Soţia milionarului a făcut publică o imagine fabuloasă. Mii de oameni au apreciat-o.

Cristi Borcea s-a schimbat totul. Dintr-un aventurier s-a transformat într-un soţ model. Nu e de mirare. Valentina Pelinel nu îi dă motive să calce strâmb.

Cristi Borcea a rămas mască!

Soţia lui Cristi Borcea arată fabulos, deşi a ajuns la 42 de ani. Acum, Valentina Pelinel a postat o imagine de senzaţie. Fostul fotomodel se întreține extraordinar și arată ca în prima tinerețe. Tocmai a postat un mesaj pe rețelele sociale în care vorbește despre adevărata frumusețe a omului.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și împreună au 3 copii. Blonda continuă să-i sucească mințile milionarului român, cu aspectul său fizic de invidiat. A postat o nouă fotografie pe contul de Instagram, de la salonul de înfrumusețare. În poza respectivă, soția lui Borcea se uită în oglindă și zâmbește larg.

Fostul fotomodel a atașat în descrierea fotografiei un citat despre adevărata frumusețe a omului. Valentina Pelinel consideră că frumusețea interioară este mult mai importantă decât cea exterioară, fizică. „Frumusețea nu este la față, frumusețea este o lumină în suflet”, a scris Valentina Pelinel, pe contul de Instagram.

De ziua lui Borcea, Valentina Pelinel şi-a surprins soţul. Când milionarul a împlinit 53 de ani a avut parte de o surpriză de proporţii. Soţia i-a transmis şi un mesaj emoţionant, pe lângă tortul pe care i l-a făcut cadou.

Valentina i-a oferit milionarului un tort care îi înfăţişează viaţa de zi cu zi a omului de afaceri. „La Multi Ani, soţul meu! Dacă iubeşti pe cineva cu adevărat, vrei să împarţi totul cu acel om. Timp. Sentimente. Bucurii. Totul. Ştii că îţi va fi întotdeauna alături şi că te va susţine atât la bine, cât şi la rău. Despre asta e iubirea. Despre reciprocitate. Despre susţinere„, a fost mesajul Valentinei pentru Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed