Lovitură dură pentru Gigi Becali! Un prieten al latifundiarului lansează ironii dure: ‘Înseamnă că s-au rugat toți preoții de la Athos pentru el!’

Lovitură dură pentru Gigi Becali! Un prieten al latifundiarului din Pipera lansează ironii dure la adresa acestuia. Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat că FCSB ar putea să-l transfere pe Malcom Edjouma în Franţa.

Unul dintre prietenii din fotbal al lui Gigi Becali, Valeriu Iftime, râde de patronul celor de la FCSB. A lansat ironii crunte la adresa acestuia după ce a aflat că cei de la Toulouse ar putea oferi 5 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Lovitură dură pentru Gigi Becali!

Latifundiarul din Pipera a încasat 3 milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase. Acum, ar mai putea încasa o mare sumă de bani. Francezii de la Toulouse îl vor pe Malcom Edjouma.  Şeful Botoşaniului, Valeriu Iftime spune că este greu ca vreun club să plătească cinci milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Finanțatorul Botoșaniului l-a lăudat însă pe Edjouma care a venit la FCSB de la echipa acestuia în această iarnă. 5 milioane de euro este clauză de reziliere a contractului a lui Edjouma.

„Dacă ia cinci milioane de euro pentru Edjouma, înseamnă că s-au rugat toți preoții de la Muntele Athos pentru dânsul (n.n. râde). Mă pocăiesc și eu. M-aș bucura pentru domnul Gigi Becali să ia acești bani”, a spus Valeriu Iftime, conform prosport.ro.

Totuşi, Iftime spune că Edjouma e un fotbalist foarte bun. „Malcom are calități foarte mari, se poate adapta la orice echipă! Mai ales că este francez și s-a născut chiar la Toulouse. Ar face față în Ligue, de ce nu? El este un jucător pe care Marius (n.n. Marius Croitoru) l-a apreciat mult, asta și pentru că are ceva special în jocul lui”, a mai spus şeful modlovenilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari