Lewis Hamilton și-a decis viitorul. Cu ce echipă vrea să semneze britanicul

Lewis Hamilton a anunţat joi că este pe cale să reînnoiască înţelegerea contractuală cu echipa germană Mercedes.

Astfel, Lewis Hamilton a pus capăt zvonurilor despre discuţiile cu Ferrari:

„Echipa mea lucrează îndeaproape cu Toto (Wolff, şeful Mercedes) şi suntem pe cale să avem un contract de împrumut. Este pentru prima dată când nu am negociat singur şi am o echipă grozavă în spate. Sper că decizia finală va fi luată în câteva săptămâni”, a declarat fostul campion mondial.

Această evoluţie a situaţiei vine după publicarea unor articole de presă care evocă contactele stabilite între Hamilton şi Ferrari, Gruparea italiană fiind pregătită, potrivit aceloraşi articole, să facă o ofertă de 46 de milioane de euro pentru recrutarea britanicului.

„Nu i-am făcut o ofertă lui Lewis Hamilton. Nu am avut nicio discuţie despre asta. Fiecărei echipe din campionat i-ar plăcea să îl aibă pe Hamilton la un moment dat, ar fi o prostie să nu recunoaştem asta”, a spus şeful Scuderiei, Frédéric Vasseur.

Piloţii de la Ferrari sunt Charles Leclerc şi Carlos Sainz, ambii având contract până la sfârşitul anului 2024.

Ajuns în F1 în 2007, cu McLaren, Lewis Hamilton a fost pentru prima dată campion mondial cu echipa britanică în 2008, la vârsta de 23 de ani. Aflat din anul 2013 la Mercedes, el a mai câştigat alte şase titluri mondiale între anii 2014 şi 2020.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed