Max Verstappen, război total cu Lewis Hamilton: `Asta chiar nu este adevărat`

Pilotul Red Bull, Max Verstappen și pilotul Mercedes, Lewis Hamilton, au parte de schimburi acide de replici.

Totul a pornit de la monopostul Red Bull, despre care Hamilton susține că este cel mai rapid pe care l-a văzut.

Verstappen îl contrazice pe Hamilton

Max Verstappen susține că pilotul Mercedes nu are deloc dreptate și i-a cerut acestuia să se uite peste statistici.

Pilotul Red Bull a lansat și o săgeată către rivalul său și i-a transmis că singurul lucru pe care îl poate face este să țină cât mai aproape.

„Cred că dacă vă uitați la statistică, acele afirmații nu sunt adevărate. Avem și noi o mașină foarte bună, nimic greșit cu asta. Dar tot nu suntem la fel ca Mercedes în anii trecuți. Nu sunt foarte atent la aceste lucruri. În cei opt ani în care Mercedes a dominat, noi am încercat să stăm cât mai aproape. E singurul lucru pe care îl poți face”, a declarat Max Verstappen, citat de Daily Mail.

”Au încercat să-mi creeze dificultăți”

După cursa din Australia, Verstappen l-a acuzat pe Lewis Hamilton că ar fi depășit neregulamentar.

„Am fost atent, dar pe de altă parte am avut multe de pierdut în acel prim tur și ei au încercat să conducă foarte agresiv pentru că ei știu că au mașini mai încete (n.r. Mercedes față de Red Bull).
Dacă intram în vreun contact și sufeream avarii, atunci cursa era încheiată pentru mine. Desigur că nu vrei să pierzi vreun loc, dar la final incidentul nu a mai contat pentru mine.
Am fost foarte atent, poate chiar prea atent uneori. Am observat că ei au dat tot ce au avut mai bun și chiar dacă eu conduceam cursa, ei au încercat să-mi creeze dificultăți”, a comentat Verstappen, citat de racingnews365.com.

Acuză încălcarea regulamentului

La ultima cursă, Verstappen a plecat din pole position, însă a ratat complet startul. Hamilton a forțat o depășire într-un viraj, iar olandezul s-a dat din calea sa în ultima secundă pentru a evita un acroșaj.
„Din partea mea, am încercat doar să evit contactul, este destul de clar în regulament ce este permis să să facă acum pe exterior, dar clar, regulile nu se respectă. Dar e în regulă. Am avut un ritm bun, am trecut de oricum (nr. de Hamilton), dar este ceva de luat în considerare la următoarele curse”, a spus Verstappen.

Hamilton: nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă

Britanicul Lewis Hamilton și Mercedes au dominat autoritar Formula 1 timp de 8 sezoane. Totuși, Hamilton susține că nu a văzut niciodată o mașină atât de rapidă precum cea a lui Verstappen.

„Nu știu, nu sunt eu cel care ar trebui să spună asta, dar nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă. Când noi eram rapizi, nu eram atât de rapizi. Este cea mai rapidă mașină pe care am văzut-o în comparație cu celelalte. Nu știu de ce sau cum, dar a trecut de mine foarte repede. Nici nu am încercat să îl blochez pentru că era o diferență uriașă”, spunea Lewis Hamilton, după Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed