Leo Messi a declanşat isteria! Ce a putut să facă argentinianul. Imagini virale de pe aeroport / Video

Leo Messi a declanşat isteria! S-a aflat ce a putut să facă argentinianul. Imagini virale de pe aeroport. Campionul mondial a făcut ravagii în China, acolo unde a ajuns în urmă cu puţin timp.

Leo Messi a sosit sâmbătă la Beijing cu un avion privat pentru un meci amical. Acolo, a fost întâmpinat de sute de fani entuziaşti.

Leo Messi a declanşat isteria!

„Messi! Messi!”, au scandat câteva sute de fani care îl aşteptau la aeroport. Toţi purtau tricoul cu dungi alb-albastre şi albe al numărului 10 al naţionalei. Imaginile postate pe reţelele de socializare au devenit imediat virale.

 

Alte câteva sute de persoane aşteptau în faţa hotelului său, nu departe de malul râului Liangma. Fanii, care iniţial erau calmi şi mai degrabă rezervaţi, au strigat brusc în cor numele idolului lor când au crezut că au văzut autobuzul lui Leo Messi, după cum notează AFP.

La orele prânzului, sosirea campionului mondial în China a fost cel mai discutat subiect pe reţeaua de socializare Weibo. „Vreau neapărat să îl văd pe Messi”, a scris un utilizator, reluând alte comentarii. „Încă simt emoţiile meciului care a adus Argentinei Cupa Mondială”, a spus un altul.

Aceasta este cea de-a 7-a deplasare a lui Lionel Messi în China, ultima fiind în 2017, potrivit presei locale. Campioana mondială Argentina va juca un meci amical împotriva Australiei pe 15 iunie pe stadionul Muncitorilor din Beijing. Acesta a fost recent renovat şi are o capacitate de 68.000 de locuri.

 

Meciul va marca revenirea fotbalului internaţional în China după trei ani de restricţii sanitare. Acestea au dus la o serie de anulări de evenimente sportive. Confruntarea va fi o revanşă a meciului din 16-imile de finală de la Cupa Mondială desfăşurată în Qatar la sfârşitul anului 2022, unde Argentina a învins cu 2-1.

Lionel Messi, care a ales să părăsească Paris Saint-Germain pentru a-şi continua cariera la Inter Miami, va mai disputa un meci amical. Acesta se va disputa împotriva Indoneziei, la Jakarta, pe 19 iunie, în cadrul acestui turneu asiatic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed