Leo Grozavu a dat cărțile pe față! Un simbol dinamovist l-a călcat pe nervi cu o expresie și i-a dat replica pe teren

Leo Grozavu a dat cărțile pe față! Un simbol dinamovist l-a călcat pe nervi cu o expresie și i-a dat replica pe teren.

Cârcotașii credeau că Dinamo va avea misiune facilă la Poli Iași și va promova direct în Superligă, fără baraj. Însă ”câinii” au fost călcați în picioare de o echipă deja în primul eșalon.

Leo Grozavu i-a dat o ”palmă” lui Dănciulescu

Dinamoviștii n-au avut nicio șansă în fața echipei lui Leo Grozavu. Poli Iași a terminat play-off-ul cu o victorie categorică, 4-1, trimițând-o pe Dinamo la baraj cu FC Argeș.

„Am reușit să facem o partidă foarte bună. Mă bucur că am încheiat campionatul în fața fanilor, cu o victorie categorică. Dacă mai era nevoie, am demonstrat încă o dată că nu facem jocurile nimănui. Noi jucăm pe teren! Când pierdem, o facem pentru că nu putem mai mult. În niciun caz pentru că ne dăm la o parte.

E o palmă pentru toți care spuneau că va fi altfel, o palmă pentru cei mulți care au vorbit și au spus că suntem pe teren ca să facem jocurile cuiva. Noi vrem să câștigăm fiecare meci. Uneori ne iese, uneori nu.

Îmi pare că Dinamo nu a reușit să facă mai mult azi, dar mă bucur foarte mult pentru echipa mea. Băieții au demonstrat încă o dacă că sunt capabili să facă foarte multe”, a spus Leo Grozavu la Digi Sport.

„Cel mai tare m-a motivat Ionel Dănciulescu. A spus că Dinamo are cel mai frumos fotbal din Liga 2, dar noi eram pe primul loc”, a completat apoi Grozavu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed