Legendele fotbalului se înclină în fața lui Messi. Ronaldo, Beckham sau Shevcenko, mesaje pentru căpitanul Argentinei: ‘Diego dă o petrecere în rai’

Argentina a devenit pentru a treia oară campioană mondială, iar Leo Messi și-a îndeplinit cel mai mare vis. A ridicat trofeul deasupra capului, după ce Pumele au câștigat finala cu Franța la lovituri de departajare. Argentina a câștigat Cupa Mondială după o pauză de 36 de ani.

Nume grele din fotbalul mondial au ținut să-l felicite pe Messi și i-au trimis mesaje pe conturile de socializare.

„Leo Messi e regele!”- David Beckham.

„Felicitări Argentinei pentru victoria din finala Campionatului Mondial! Ce meci frumos! Mulțumesc pentru acest spectacol grozav, ați reușit să îl faceți special!” – Andriy Shevcenko.

„Fotbalul jucat în această seară aruncă la colț orice rivalitate, inclusiv cea istorică dintre Brazilia și Argentina! Am văzut o mulțime de brazilieni și de oameni din întreaga lume susținându-l pe Leo Messi în această finală electrizantă. A fost un rămas bun demn de geniul său care, mai mult de a fi o vedetă a Cupei Mondiale, a fost căpitanul unei epoci a fotbalului. Îmi imaginez petrecerea pe care prietenul meu, Diego, o dă în rai acum. Aici suntem, milioane de oameni, de toate naționalitățile, care te aplaudă în picioare. Felicitări, Messi!”- Ronaldo, fost atacant brazilian

„Nenorocitul ăsta de fotbal te iubește pe tine”

„Ce meci, ce finală de Cupă Mondială! Felicitări Argentina și prietenului meu, Lionel Messi! Nu se putea cu un asemenea sprijin să nu devii campion mondial. Trofeul acesta e încoronarea unei cariere magnifice”- Rivaldo.

„Îmi pasă prea puțin ce-mi zic alții… Messi, acest nenorocit de Mondial te-a vrut pe tine, nenorocitul ăsta de fotbal te iubește pe tine și noi, cei care iubim fotbalul, te respectăm și te felicităm chiar acum pentru acest moment. Bucură-te cu familia ta și cu cei care se simt bine alături de tine. Ca brazilian, ca sud american știu că asta înseamnă mai mult decât să câștigi Cupa aia. Trăiască fotbalul și noi, toți cei care iubim acest sport. Ah, și doar ca să completez: Messi era cel care mereu vorbea despre Dumnezeu Atotputernicul”- Dani Alves.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed