IMAGINI FABULOASE! Tablou superb de familie, Messi cu copiii și trofeul! Cum s-a dezlănțuit Leo în vestiar, s-a urcat pe mese!

Pentru Lionel Messi seara aceasta va fi cu siguranță de neuitat. Poate una dintre cele mai importante din viața superstarului ajuns la 35 de ani. Messi poate să spună de acum adio fotbalului. Ultimul trofeu pe care-l avea de adus în vitrină a fost cucerit, după un meci memorabil cu Franța.

sursa: Twitter

Messi și-a tăiat partea lui… Leo. A reușit o dublă contra Franței și a transformat și penalty-ul la loviturile de departajare. A ridicat deasupra capului Cupa Mondială, pe care o sărutase dinainte. Și copiii lui Messi, cei trei băieți, și soția, Antonella Rocuzzo, au pupat trofeul. Toată familia s-a pozat cu el direct pe gazon.

Messi nu s-a despărțit de cupă nici la vestiar, când s-a urcat pe mese și a făcut show, cu colegii lui. Argentinienii au cântat și au dansat, s-au descătușat în stil latin.

 

A fost, cel mai probabil, ultimul dans pentru fotbalistul pe care unii îl văd drept cel mai mare al Planetei. A fost ultima ediție de Mondial la care Messi a participat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed