Legătura dintre femeia care i-a spus `nu` lui Giovanni Becali și Simona Halep. Ce a făcut prima româncă de pe coperta Playboy

La 18 ani, Simona Halep a fost nevoită să își facă o operație deloc la modă. Pentru că era incomodată din cauza bustului proeminent, Halep și-a tăiat din sâni. Culmea, Simona, care a avut nevoie de acordul părinților pentru intervenție, a apelat la o așa operație exact atunci când explodase trendul cu silicoanele.

La o asemenea intervenție a apelat și feblețea lui Giovanni Becali. Sigur, nu la 18 ani, ci la 5o, însă chiar și așa, având în vedere că Dana Săvuică a fost prima femeie din România care a pozat pe coperta Playboy, decizia a fost extrem de dificilă.

A filmat în celebra vilă a lui Giovanni

Cine e Dana Săvuică? E model celebru al Epocii de Aur, care a cochetat o vreme cu televiziunea în sensul în care a avut propria-i emisiune în care filma în casele oamenilor din sport.

Blonda a fost singura căreia Giovanni Becali i-a permis să filmeze un episod în celebra-i vilă, construită de arhitectul care a proiectat casa celebrului Scarface. Și care, deși l-a lăudat pe fostul agent FIFA, despre care a spus că la orice oră l-ar fi apelat, ar fi ajutat-o, a mărturisit ulterior, la Măruță, la rubrica ”sosurilor iuți”, că i-ar fi refuzat avansurile lui Don Giovanni.

Ei bine, Dana Săvuică a reușit acum să-și susprindă admiratorii. A trecut pe la estetician pentru o operație de reducție și lifting a sânilor. De ce, femeia care l-a cucerit pe Giovanni a explicat pentru Click.

”Mă simt mult mai bine. Eu am și o operație pe coloană, în zona lombară. Începusem să am dureri mari de câtiva ani buni, dureri cervicale. În perioada menopauzei, sânii mei care sunt naturali, au explodat, pur și simplu. Deveniseră foarte mari, grei, căzuseră. Dar, era vorba despre sănatate nu mai puteam să dorm noaptea. Nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri mari de cap, luam un Nurofen la două zile”, a povestit Dana Săvuică pentru click.ro.

”La mine este un lifting și o reducție, fără ajutorul implantelor. Eu aveam sâni. Aveam de unde și atunci nu aveam nevoie de susținere cu implanturi. Am negociat cu doctorul în funcție și de corpul meu, ca să fie sânii în armonie cu corpul meu. A luat cam 20 la sută.

Eu nu fac intervențiile din vanitate sau pentru că sunt disperată la anii mei să arăt bine. Eu sunt foarte atentă la semnalele pe care mi le transmite corpul meu. Nu mă interesează gura lumii și nici să apar într-un nou pictorial, cum cred unii și alții. Nu m-au interesat nici pozele sexy la care unii bărbați se uitau noaptea. Acum, le-am luat jucăriile, gata! Să fie sănătoși!”, a mai spus fostul model.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed