Diva din Playboy care se laudă că l-a avut la degetul mic pe `mafiotul` Giovani Becali, dar i-a dat cu flit: `Dacă-l sun în toiul nopții, mă ajută!`

Dincolo de faptul că a fost prima femeie din România invitată să pozeze pe coperta PlayBoy, Dana Săvuică n-a dus niciodată lipsă de curtezani. A fost model celebru în trupa ”mamei Zina” și cu siguranță cei trecuți de prima tinerețe își amintesc de reclamele la dresuri, cu picioarele Danei Săvuică în prim plan.

Nu puțini au fost cei care au suspinat după blonda apetisantă și acum, la maturitate. Iar printre cei care și-a făcut gânduri cu Dana Săvuică s-a numărat și Giovani Becali. Culmea, Giovani, ”mafiotu”, ”șmecheru”, ”milionaru”, i-a făcut avansuri divei, iar ea l-a refuzat. Cel puțin așa a mărturisit Dana în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, în timpul probei ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Că Giovani Becali a avut o slăbiciune pentru fostul manechin, e limpede, din moment că a primit-o să filmeze în interiorul celebra reședințe, desenate de arhitectul care a proiectat vila lui Scarface.

Dana părea fascinată atunci de Giovani. ”Giovani Becali este exact prototipul Nașului, și nu copiază el pe nimeni, nu intră în pielea personajului, are personajul în el. Așa se comportă el… Un astfel de om puternic, cu multiple personalități și fațete, el arată fețele astea când… Știi cum e? Pe unele le ascunde, pe unele le arată.”, îl lăuda fostul model.

”Dacă aș avea vreodată o problemă, aș pune mâna pe telefon și l-aș suna în toiul nopții: Băi, Giovani, uite, mă ajuți?, sunt convinsă că m-ar ajuta.”, spunea prima femeie din România de pe coperta revistei Playboy.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed