Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat aseară și care e varianta antrenorului, de ce ar risca Anamaria Prodan închisoarea!

La asta nu mai ajunseseră soții Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, de când a început divorțul. La bătaie! Însă inevitabilul s-a întâmplat. S-a lăsat cu scene de violență și agresiune, cu dosare penale și ordine temporare de restricție între Reghe și Prodanca.

Azi-noapte, doar agentul de fotbaliști și-a spus partea din poveste. Că încă soțul ei ar fi venit băut, ar fi intrat cu forța în vila de la Snaov și a atacat-o pe ea și pe un prieten, amenințând că o omoară și că o bagă la pușcărie.

Reghecampf a ieșit val-vârtej de la poliție și s-a dus direct la spital, cu o șapcă trasă pe fața care părea tumefiată. Varianta lui ar fi că a vorbit cu fiul lui și al Anamariei, care l-a anunțat că are antrenament, după care s-ar fi îndreptat către casa nașului său, vecinul vilei unde locuiește Anamaria Prodan, conform ziarului Gândul.

Care mai scrie și că Anamaria Prodan l-ar fi așteptat să iasă de la nași și l-ar fi atacat în stradă. Ar fi premeditat totul, conform sursei citate, deoarece toate aceste evenimente erau filmare din mașina impresarei de un prieten, iar scopul ar fi fost să-l provoace pe Reghe ca să riposteze.

”Nu voi înceta să lupt pentru copilul meu!”

Reghecampf ar urma să depună o doua plângere pe numele fostei sale soții, în afară de cea care este instrumentată acum de Poliția Ilfov pentru lovire și alte violențe. Va sesiza organele penale că Prodanca n-a respectat hotărârea judecătorească privind programul de vizitare, fapt ce se poate pedepsi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Reghecampf a vorbit pentru ”Gândul” despre situație, dar nu a comentat în niciun fel incidentele care l-au adus în secție aseară.

”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus antrenorul, conform gândul.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari