Laurenţiu Reghecampf, dat afară?! Anunţul momentului despre antrenorul român. Are probleme uriaşe

Laurențiu Reghecampf, dat afară?! Anunţul momentului despre antrenorul român, după meciul pierdut în ultima etapă disputată. Are probleme uriaşe. Ar putea să rămână, din nou, fără echipă.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, Al Tai, a pierdut partida împotriva celor de la Al Taawon. Ultima perioadă a fost una grea și tensionată pentru român. Rezultatele slabe din ultima perioadă îl pot clătina scaunul.

Laurențiu Reghecampf, dat afară?!

Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf, Al Tai, a pierdut după ce a condus cu 2-0, în etapa cu numărul 26. Se vorbește că această înfrângere va fi fatală pentru antrenorul român. Nu este însă prima dată când se aduce în discuție demiterea acestuia.

Laurențiu Reghecampf are probleme mari la echipa pe care o antrenează în prima ligă din Arabia Saudită. După ce a condus cu 2-0, Al Tai a pierdut cu 3-2 meciul cu Al Taawon. La pauză a condus cu 2-1, așa că românul este sub mare presiune. Șeicii sunt foarte supărați și jurnaliștii spun că ar avea de gând să-l dea afară.

Publicație din Arabia Saudită, Okaz Sports, a anunțat marți dimineață că oficialii care conduc gruparea se gândesc tot mai mult să ia în calcul această variantă. Înainte cu 8 etape de finalul campionatului, Al Tai ocupă poziția 16, loc retrogradabil, cu 22 de puncte. La numai două puncte în spatele ultimei poziții care asigură salvarea, ocupată de formația la care joacă Andrei Burcă și Florin Tănase, Al Akhdoud.

„Consiliul de Administrație al clubului Al-Tai a decis demiterea antrenorului român, Laurențiu Reghecampf, ​​din cauza rezultatelor slabe înregistrare de echipă în ultima perioadă.

Clubul Al -Tai l-a adus pe românul Laurențiu Reghecampf pentru a corecta parcursul echipei și pentru a obține rezultate mai bune, dar antrenorul nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul”, au anunțat cei de la 365scores.com.

La prima discuție despre demiterea antrenorului, șeicii au găsit și înlocuitor pentru acesta. Era vorba despre Ben Zakri. Se anunța că el va fi cel care îl va înlocui pe Reghecampf, iar algerianul a fost chiar fotografiat în tribune. Decizia finală a fost să meargă mai departe cu tehnicianul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed