Coşmar total pentru Laurenţiu Reghecampf! Echipa românului a încasat grav. Ar putea fi înlocuit

Laurenţiu Reghecampf ar putea fi demis de clubul din Arabia Saudită, după ce echipa lui a încasat-o grav. Coșmar total pentru tehnicianul care tocmai a devenit tată. Are o singură victorie în ultimele luni.

Al-Tai a pierdut cu scorul de 3-2 în fața celor de la Al-Taawon. Meciul a avut loc în cadrul etapi cu numărul 26 din prima ligă saudită.

Coşmar total pentru Laurenţiu Reghecampf!

Scorul a fost deschis pentru Al-Tai, în minutul 20, printr-un autogol al lui Andrei Girotto. După care, fostul atacant al celor de la Rapid, Dugandzic a marcat golul de 2-0, în minutul 30.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a mai marcat un gol, în minutul 45+7, după primul golul al adversarilor, dar a fost anulat.

Cele trei goluri ale echipei adverse, Al-Taawon, au fost marcate de Al Shammari, în minutul 45+2, de Pedro, în minutul 73, iar golul trei, care a adus victoria echipei a fost al lui Al Kuwaykibi.

După eșecul de marți seara, Al-Tai se clasează pe poziția a 16-a, cu 22 de puncte, la egalitate cu echipa lui Ciprian Tătărușanu, care este pe locul 17. După acest rezultat, tehnicianul român riscă să fie demis.

Înfrângerea lui Laurențiu Reghecampf a venit la puțin timp după ce Corina Caciuc a dat naștere la al doilea băiețel. Tehnicianul are 4 băieți. Luca, din căsătoria cu Mariana, pe Laurențiu Reghecampf junior, cu Anamaria Prodan, Liam și copilul nou-născut cu Corina Caciuc.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed