Ladislau Boloni, intervenție de urgență! Mesaj clar pentru Gigi Becali. I-a spus totul în direct

Ladislau Boloni, intervenție de urgență! Mesaj clar pentru Gigi Becali. Antrenorul a vorbit despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua, dar și despre situația în care a ajuns echipa Armatei care nu poate să promoveze în Superliga.

Ladislau Boloni, mesaj clar pentru Gigi Becali

Antrenorul care a promovat-o pe Metz în Ligue 1 a acordat un interviu în care a vorbit despre CSA Steaua și FCSB. Boloni, unul dintre fotbaliștii care a făcut parte din echipa ce câștiga Cupa Campionilor Europeni în 1986, spune că nu este reprezentat de niciuna dintre cele două formații.

Antrenorul este nemulțumit de cum își conduce Becali echipa, dar i-a atacat și pe cei de la CSA Steaua. În acuză pe șefii militarilor că nu sunt profesioniști.

”Steaua era iubită de o țară întreagă și continuă să fie cea mai iubită echipă, indiferent că e Steaua sau FCSB. Să dispară așa nu e bine. Dar neapărat trebuie să vorbim despre ambele. Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Această grupare (n.r.- FCSB) e condusă într-un fel care nu corespunde cu echipa care a obținut cel mai mare succes (n.r.- cucerirea CCE).

Nu sunt respectați nici suporterii, nici fotbalul, astfel nu putem să ne întoarcem cu simpatie, cel puțin eu, către această grupare. În același timp e Ministerul, condus de oameni cu responsabilitate mare, educați, învățați. Dar cred că și ei se folosesc de fotbal pentru a avea o vizibilitate mai mare.

Încearcă să găsească legi, nu e bine. Trebuie să existe acolo oameni pricepuți la fotbal”, a declarat Boloni la Digi Sport.

Boloni: „Ar fi ceva tras de păr”

Fostul internațional mai spune că un club de drept public nu ar trebui să joace într-o ligă profesionistă.

”Ar trebui să înțeleagă că au nevoie de un partener. Ministerul Apărării nu ar trebui să aibă echipă profesionistă. Ar fi ceva tras de păr și nu o spun pentru că aș fi cu FCSB sau contra Stelei.

Publicul nu are unde să meargă, chiar dacă e stadionul nou, noi nu putem să spunem că suntem acasă. Până nu găsesc o formulă, un compromis acceptabil, nu o să avem o casă a noastră”, a mai spus antrenorul, la Fotbal Club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed