Ladislau Boloni îi ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Anunţ clar al antrenorului de la Metz: ‘De ce să nu stau de vorbă’

Ladislau Boloni îi ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Anunţ clar al antrenorului de la Metz. În ultimele ore au apărut mai multe zvonuri că echipa din Gruia îşi caută un nou antrenor. Pe lista lui Neluţu Varga ar fi Boloni, dar şi Răzvan Lucescu.

Dan Petrescu nu mai are viitor la CFR Cluj. Pare o chestiune de zile pânî când acesta îşi va încheia socotelile cu echipa din Gruia.

Ladislau Boloni îi ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj?

În ultimele ore au apărut mai multe variante de înlocuire pentru Dan Petrescu. De pe listă nu lipseau Răzvan Lucescu sau Boloni. Grecii au infirmat orice discuții între Lucescu jr și gruparea din Gruia. Acum a venit rândul lui Boloni, proaspăt promovat în Ligue 1 cu Metz, să reacționeze.

Tehnicianul român a negat orice negociere cu CFR Cluj, însă a transmis că e dispus să asculte o evetuală propunere a ardelenilor. ”Eu nu pot să confirm ce gânduri au dânșii de acolo. Nu știu de unde s-a luat această știre. Eu nu am fost contactat.

Eu sunt un om politicos și aș sta de vorbă, de ce să nu stau de vorbă? Chiar dacă mi se pare imposibil, sunt profesionist”, a spus Laszlo Boloni, în direct la Digisport.

Boloni tocmai a readus-o în Ligue 1 pe Metz. „Ne-am atins câteva obiective, iar acesta era cel mai important (n.r. promovarea). Am venit de foarte departe, pe un drum anevoios, dar astăzi suntem toți aici – jucătorii, familiile, staff-ul și nu numai.

Pentru mine, cea mai mare satisfacție e că am găsit aici un colectiv care a decis să facă o treabă colosală și a fost o plăcere să o facem împreună, chiar dacă nu a fost ușor.

E un premiu pentru jocul nostru din acest sezon, de aceea sunt mândru de munca noastră. Singurul aspect negativ, de care este păcat, este ce s-a întâmplat la Bordeaux, dar asta e problema lor, pe parcela noastră e minunat. Acum vom vedea cum și cu cine vom continua”, a spus Boloni, conform presei franceze, după ce a obținut promovarea în Ligue 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed