Dezvăluirea serii despre cei de la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu echipa lui Dan Petrescu. Amănunte din interior legate de vânzarea clubului

Dezvăluirea serii despre cei de la CFR Cluj! S-a aflat ce se întâmplă cu echipa lui Dan Petrescu. Amănunte din interior legate de vânzarea clubului. Unul dintre conducătorii echipei din Gruia a spus totul în direct.

Dan Petrescu nu ştie dacă va mai continua la CFR Cluj. Totuşi, nici patronul Neluţu Varga nu mai e sigur de viitorul său la club.

Dezvăluirea serii despre cei de la CFR Cluj!

Formaţia care este încă antrenată de Dan Petrescu ar putea fi vândtă. Trupa din Gruia a terminat pe locul trei în acest sezon, iar Neluțu Varga a primit oferte pentru a vinde clubul.

După cel mai slab sezon din ultimii ani, Neluțu Varga ar putea vinde CFR Cluj. Asta a anunţat președintele clubului, Cristi Balaj. Totul s-a aflat în urmă cu puţin timp.  „Clubul CFR Cluj prezintă interes. Sunt oameni care doresc să cumpere clubul, dar asta nu se poate decât dacă patronul va dori”, a spus Balaj, conform fanatik.ro.

Interesul pentru CFR Cluj vine din zona Golfului, unde Neluțu Varga a avut întâlniri cu mai mulți oameni de afaceri locali. Totuși, sunt șanse mici ca Varga să vândă clubul în această vară. Ardelenii vor să vândă cel puțin doi jucători și să compenseze astfel pierderile cauzate de ratarea titlului. Obiectivul pentru prima parte a noului sezon este calificarea în grupele Conference League. Totuşi, dacă ar veni un investitor dispus să plătească toate datoriile, Varga ar fi dispus să se retragă din fotbal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed