Răzvan Burleanu îi dă peste nas lui Ladislau Boloni! Mesaj clar pentru cel care a refuzat naţionala României: ‘Nu am ajuns în această situaţie’

Răzvan Burleanu îi dă peste nas lui Ladislau Boloni! Mesaj clar al preşedintelui Federaţiei pentru cel care a refuzat naţionala României. Burleanu spune clar. Boloni nu ar fi fost dat afară de la naţională dacă termina grupa de Liga Naţiunilor pe ultimul loc, la fel ca Edi Iordănescu.

România a bătut cu 4-1 Bosnia, dar a ajuns în lumea a treia a fotbalului cu Edi Iordănescu selecţioner.

Răzvan Burleanu îi dă peste nas lui Ladislau Boloni!

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a transmis un mesaj și lui Ladislau Boloni, omul cu care a negociat timp de mai multe săptămâni preluarea echipei naționale, asta înainte ca Edi Iordănescu să fie în vizorul federalilor.

„Acesta a fost contractul propus tuturor posibililor selecţioneri cu care s-a discutat atunci. Cu domnul Boloni nu am ajuns în această situaţie.

Dacă lucrurile arătau la fel cum arată astăzi, indiferent de numele selecţionerului, aceeaşi ar fi fost propunerea noastră de stabilitate în ceea ce priveşte următoarea campanie de calificare.

Nu am avut nicio discuţie cu Edi în care să nu continue să spere, să muncească, să creadă, să aspire că putem să scoatem maxim din aceşti jucători.

Vorbim de o echipă naţională pe care trebuie să o creştem împreună, jucători care au crescut în ultimii 3 ani la loturile de tineret şi care în momentul de faţă au acea vârstă la care pot să atingă un potenţial maxim, să revenim la un turneu final”, a spus Răzvan Burleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed